El Chapo

7.8 / 10
45 min
Actie, Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Trailer van derde seizoen El Chapo verschenen

El Chapo is een dramaserie van de Spaanstalige Amerikaanse zender Univision. De serie ging in première in april 2017. Op 9 juli start het derde seizoen en dat zal tevens het laatste zijn.

De serie biedt een realistische blik op het leven van de beruchte drugsbaron Joaquin Guzmán, ‘El Chapo’. Dat loopt van zijn start als crimineel in 1980 voor het Guadalajara Cartel, zijn klim naar de macht in de jaren '90 tot aan zijn uiteindelijke val in 2016.

Het derde en laatste seizoen van de serie bestrijkt de periode tussen 2009 en 2017. Aan de start van de nieuwe reeks wil Guzmán, gespeeld door acteur Marco de la O, zijn handel uitbreiden over vijf continenten.

De serie is een coproductie met Netflix, dat de seizoenen na de uitzending in Amerika aanbiedt in de rest van de wereld. Netflix heeft het derde seizoen van El Chapo aangekondigd voor 27 juli

Vorige aflevering
Episode 13
Episode 13
03x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie Dracula (2020). We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 13:00
Er staan twee nieuwe gescripte series op het schema van FOX en één serie is wel vernieuwd, maar zal pas midseason terugkeren.
Vandaag, 12:00
Het vijfde seizoen van The Good Fight zal vanaf eind juni te bekijken zijn bij Paramount+. Het seizoen bestaat uit tien afleveringen.
Vandaag, 11:00
Apple TV+ onthult de trailer en startdatum van het tweede seizoen van Home Before Dark.
Gisteren, 12:00
1
De MTV Movie & TV Awards werden zondag uitgereikt, met Leslie Jones als gastvrouw en Snoop Dogg als dj van de avond.
Gisteren, 11:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 10:00