Eden

-
45 min
Miniserie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Maak kans op de miniserie Eden

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie Eden. We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

Eden
Een Grieks strand op een zonnige dag. Plotseling spoelt een klein bootje met vijftig vluchtelingen aan op het strand en de passagiers beginnen door een menigte verbijsterde toeristen te rennen.
Dit verontrustend tafereel geeft vorm aan het lot van vele personages: een Nigeriaan op de vlucht, een Griekse veiligheidsagent die door schuldgevoelens wordt achtervolgd, een Franse kampeerder die in de commotie verzeild raakt, een Duits echtpaar dat een geheimzinnige vluchteling herbergt, en een Syrische familie die een nieuwe start wilt nemen.
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Lumière Series
Taal: Duits, Engels
Acteurs: Wolfram Koch, Sylvie Testud, Sawsan Arsheed, Juliane Köhler, Jalal Altawil en vele anderen.
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Consumentenadviesprijs: € 19,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van de miniserie Maskineriet:Het antwoord staat volgende week in het weekoverzicht

Prijsvraag

De serie Eden speelt zich af in Europa en gaat over de migranten die naar Europa komen. Naar welk Grieks eiland reizen de migranten niet of nauwelijks?
Vorige aflevering
Episode 6
Episode 6
01x06
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_W12345
07 apr 2021 22:24 -
Ik ben heel erg benieuwd!!
Reageer

Laatste nieuws

Onder andere Michael Learned (The Waltons) voegt zich bij de cast van Monster: The Jeffrey Dahmer Story. De serie draait om Amerika's meest beruchte moordenaar.
Vandaag, 12:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Hierro. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
Ordinary Joe heeft een seriebestelling ontvangen van NBC. De serie was afkomstig van Russel Friend (House M.D.) en Garrett Lerner (House M.D.).
Gisteren, 13:00
Na de drie films van To All the Boys komt er mogelijk ook een serie die gebaseerd is op de Netflix film hit. De nog naamloze spin-off volgt het personages Kitty.
Gisteren, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03
CBS heeft de komedieserie Ghosts met Rose McIver (iZombie) besteld. Daarnaast is er casting nieuws voor de komedie pilot The Three Of Us.
vrijdag, 09:02
1