Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Trailer en datum voor derde seizoen komedieserie Easy

Easy is een Amerikaanse komedieserie van Netflix. De serie ging in première in september 2016. Op 10 mei 2019 start het derde seizoen.

Dat zal dan tevens het laatste seizoen zijn. De komedieserie van Joe Swanberg volgt de voortdurend evoluerende liefdeslevens van een stel inwoners van Chicago. De meeste acteurs keren terug in de afsluiting van Easy. Swanberg schrijft en regisseert elke aflevering zelf, maar geeft zijn cast en crew tijdens de opnamen de kans om hun eigen invulling te geven.

Er zijn talrijke bekende acteurs aan de serie verbonden. Elizabeth Reaser (The Haunting of Hill House) en Michael Chernus (Orange Is the New Black) gaan verder met het onderzoeken van de geneugten en pijnen van een open huwelijk; Jake Johnson (New Girl) en Gugu Mbatha-Raw (Black Mirror) krijgen opnieuw een relatie; David Franco (Scrubs), Zazie Beetz (Atlanta) en Aya Cash (You're the Worst) staan ​​voor een onverwachte uitdaging met hun achtertuinbrouwerij, en Kate Micucci (Another Period) probeert een datingspel uit.

Video on youtube
Vorige aflevering
She's Back
She's Back
03x09
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Easy