Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Easy krijgt nog een laatste derde seizoen bij Netflix

Het einde is in zicht voor de komedieserie Easy. Netflix heeft de serie een derde seizoen gegeven maar dat wordt wel het allerlaatste.

Het eerste seizoen ging in 2016 in première, het tweede seizoen dateert alweer uit december 2017, dan hebben we het over de Netflix komedie Easy. Geschreven, geregisseerd en uitvoerend geproduceerd door Joe Swanberg, onderzoekt Easy diversen karakters uit Chicago die zich een weg proberen te banen door het doolhof van moderne liefde, seks, technologie en cultuur. Allemaal onderwerpen die Swanberg vaak gebruikt in zijn micro-gebudgetteerde drama’s.

Embed from Getty Images
Joe Swanberg

Castleden zijn onder anderen; Kate Micucci, Jane Adams, Zazie Beetz, Michael Chernus, Kiersey Clemons, Evan Jonigkeit, Elizabeth Reaser, Jacqueline Toboni, Dave Franco, Aya Cash en Marc Maron. Lees hier twee recensies over het eerste seizoen.

Het eerste en tweede seizoen hadden beide acht afleveringen en de verwachting is dat het bij het derde seizoen niet anders zal zijn. Het allerlaatste seizoen van Easy wordt in 2019 verwacht bij Netflix.
Vorige aflevering
She's Back
She's Back
03x09
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Easy