Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

The CW bestelt vierde seizoen Dynasty

Dynasty (2017) is een Amerikaanse dramaserie van de zender The CW. De serie ging in première in oktober 2017 en het is een reboot van de serie Dynasty die ABC uitzond van 1981 tot 1989.

De reboot volgt twee van de rijkste gezinnen van Amerika, de Carringtons en de Colbys, terwijl zij voor controle over hun fortuin en hun kinderen vechten. De serie richt zich op Fallon Carrington (Elizabeth Gillies), de dochter van miljardair Blake Carrington (Grant Show), en haar vroegere stiefmoeder Cristal (Nathalie Kelley), een Spaanse vrouw die met deze WASP-familie en de meest krachtige klasse van Amerika trouwt.

The CW heeft inmiddels dinsdag aangekondigd dat er een vierde seizoen zal volgen. Netflix vertoont de serie Dynasty (2017) buiten de Verenigde Staten. De eerste twee seizoenen van Dynasty liepen in Nederland wekelijks mee op Netflix met de uitzendingen in de Verenigde Staten. Sinds het derde seizoen is dat anders, door een gewijzigde deal tussen Netflix en The CW. De streamingdienst liet al weten dat het derde seizoen de serie medio 2020 te zien zal zijn, maar heeft nog steeds geen exacte startdatum aangekondigd.

Video on youtube
Vorige aflevering
Catch 22
Catch 22
05x22
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Dynasty (2017)