Dynasty (2017)

7.7 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

The CW bestelt vierde seizoen Dynasty

Dynasty (2017) is een Amerikaanse dramaserie van de zender The CW. De serie ging in première in oktober 2017 en het is een reboot van de serie Dynasty die ABC uitzond van 1981 tot 1989.

De reboot volgt twee van de rijkste gezinnen van Amerika, de Carringtons en de Colbys, terwijl zij voor controle over hun fortuin en hun kinderen vechten. De serie richt zich op Fallon Carrington (Elizabeth Gillies), de dochter van miljardair Blake Carrington (Grant Show), en haar vroegere stiefmoeder Cristal (Nathalie Kelley), een Spaanse vrouw die met deze WASP-familie en de meest krachtige klasse van Amerika trouwt.

The CW heeft inmiddels dinsdag aangekondigd dat er een vierde seizoen zal volgen. Netflix vertoont de serie Dynasty (2017) buiten de Verenigde Staten. De eerste twee seizoenen van Dynasty liepen in Nederland wekelijks mee op Netflix met de uitzendingen in de Verenigde Staten. Sinds het derde seizoen is dat anders, door een gewijzigde deal tussen Netflix en The CW. De streamingdienst liet al weten dat het derde seizoen de serie medio 2020 te zien zal zijn, maar heeft nog steeds geen exacte startdatum aangekondigd.

Vorige aflevering
My Hangover's Arrived
My Hangover's Arrived
03x20
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Parisa Fitz-Henley (The Sinner) gaat de hoofdrol vervullen in de medische dramapilot Triage van Erica Messer, Jon M. Chu en David Cornue voor ABC.
Gisteren, 14:00
Er wordt een nieuw personage geïntroduceerd in Chicago PD. Adjunct-hoofdinspecteur Samatha Miller wordt gespeeld door een oude Empire actrice.
Gisteren, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
De reboot van Pretty Little Liars, Pretty Little Liars: Original Sins van Roberto Aguirre-Sacasa (Riverdale) is besteld door HBO Max.
Gisteren, 10:02
1
De dramaserie Vliegende Hollanders gaat in oktober in première. De serie verschijnt dan op NPO Plus en zal ook wekelijks te zien zijn op NPO 1 en NPO Start.
Gisteren, 09:00
Het eerste seizoen van de Britse thrillerserie Liar van Harry en Jack Williams (The Missing) is vanaf oktober weer te bekijken op Videoland.
woensdag, 15:00