Dynasty (2017)

7.7 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

The CW bestelt vierde seizoen Dynasty

Dynasty (2017) is een Amerikaanse dramaserie van de zender The CW. De serie ging in première in oktober 2017 en het is een reboot van de serie Dynasty die ABC uitzond van 1981 tot 1989.

De reboot volgt twee van de rijkste gezinnen van Amerika, de Carringtons en de Colbys, terwijl zij voor controle over hun fortuin en hun kinderen vechten. De serie richt zich op Fallon Carrington (Elizabeth Gillies), de dochter van miljardair Blake Carrington (Grant Show), en haar vroegere stiefmoeder Cristal (Nathalie Kelley), een Spaanse vrouw die met deze WASP-familie en de meest krachtige klasse van Amerika trouwt.

The CW heeft inmiddels dinsdag aangekondigd dat er een vierde seizoen zal volgen. Netflix vertoont de serie Dynasty (2017) buiten de Verenigde Staten. De eerste twee seizoenen van Dynasty liepen in Nederland wekelijks mee op Netflix met de uitzendingen in de Verenigde Staten. Sinds het derde seizoen is dat anders, door een gewijzigde deal tussen Netflix en The CW. De streamingdienst liet al weten dat het derde seizoen de serie medio 2020 te zien zal zijn, maar heeft nog steeds geen exacte startdatum aangekondigd.

Vorige aflevering
Battle Lines
03x12
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Anne+ komt terug. In het eerste seizoen zagen we hoe de lesbische twintiger Anne terugblikt op haar turbulente leven tijdens haar studententijd en hoe diverse meisjes en relaties haar hebben gevormd tot de persoon die zij nu is.
Vandaag, 16:00
Hulu wint de strijd om de nieuwste thrillerdrama serie van de Oscarwinnende schrijver Graham Moore (The Imitation Game). Verschillende netwerken hadden interesse in The Holdout, gecreëerd en geschreven op basis van het nieuwste boek van Moore.
Vandaag, 15:00
Showtime heeft een pilot besteld van The Curse, een komedieserie van de regisseurs en co-schrijvers Benny en Josh Safdie (Uncut Gems) en bedenker Nathan Fielder (Nathan for You).
Vandaag, 14:00
The Walking Dead is een Amerikaanse horrorserie van de zender AMC. De serie loopt al sinds oktober 2010.
Vandaag, 13:00
On My Block is een Amerikaanse komedieserie van Netflix. De serie ging in première in maart 2018. Het derde seizoen verschijnt in maart 2020.
Vandaag, 12:00
Eric Newman, bekend als showrunner van de Netflix-series Narcos en Narcos: Mexico, gaat de korte dramaserie Painkiller voor de streamingdienst maken, met als thema de opioïdencrisis in Amerika.
Vandaag, 11:06