Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

HBO Max bestelt dramaserie Duster van J.J. Abrams met Josh Holloway

De dramaserie Duster is besteld door HBO Max en komt van J.J. Abrams. Het drama zal Rachel Hilson en Josh Holloway in de hoofdrollen hebben.

De serie van acht afleveringen speelt zich af in 1972 en volgt de eerste zwarte vrouwelijke FBI-agent (Hilson, Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty) terwijl ze probeert een misdaadsyndicaat op te rollen met de hulp van een vluchtchauffeur (Holloway, Lost).

Keith David (Greenleaf), Sydney Elisabeth (The Last O.G.), Greg Grunberg (Heroes), Camille Guaty (Scorpion), Asivak Koostachin (Cardinal), Benjamin Charles Watson (Designated Survivor) en Adriana Aluna Martinez maken de cast van Duster compleet.



HBO Max onthulde meer over de serie in een persbericht:

"HBO Max heeft het achtdelige drama DUSTER besteld bij J.J. Abrams, LaToya Morgan en Warner Bros. Television. Rachel Hilson (foto) zal de hoofdrol spelen tegenover Josh Holloway.

In 1972 gaat de eerste zwarte vrouwelijke FBI-agent naar het zuidwesten en werft een dappere vluchteling aan in een gewaagde poging om een groeiend misdaadsyndicaat op te rollen.

Cast (in alfabetische volgorde): Keith David als Ezra, Sydney Elisabeth als Genesis, Greg Grunberg als Abbott, Camille Guaty als Izzy, Rachel Hilson als Nina, Josh Holloway (foto onder) als Jim, Asivak Koostachin als Awan, Adriana Aluna Martinez als Luna, Benjamin Charles Watson als Royce.



Sarah Aubrey, Head of Original Content, HBO Max: "We zijn verheugd om deze high-voltage crime caper van de briljante geesten van J.J. Abrams en LaToya Morgan naar het HBO Max publiek te brengen. Deze serie heeft alle elementen van een geweldige Max Original, met een voortstuwend verhaal, fantastische personages en een aantal echt slechte auto achtervolgingen."

J.J. Abrams: "LaToya en ik zijn enthousiast over de kans om de wilde, sluwe en maffe wereld van DUSTER tot leven te brengen, vooral met deze uitzonderlijke cast, crew en netwerk."

LaToya Morgan: "DUSTER is een amalgaam van al mijn favoriete dingen - high octane storytelling met diepe personages en zoveel hart. Het is een droomproject en ik ben alle mensen bij Warner Bros. en HBO Max enorm dankbaar dat ze in deze serie geloven. En ik had me geen betere partner in crime kunnen wensen dan J.J. om deze ongelooflijke wereld te bouwen."

Geproduceerd door Warner Bros. Television zijn de eerste twee afleveringen geschreven door J.J. Abrams en LaToya Morgan; de eerste twee afleveringen geregisseerd door en uitvoerend geproduceerd door Steph Green (The Book of Boba Fett). De serie is uitvoerend geproduceerd door J.J. Abrams en Rachel Rusch Rich voor Bad Robot via haar content partnerschap met Warner Bros. Discovery en WBTV en uitvoerend geproduceerd door LaToya Morgan voor TinkerToy Productions via haar algemene deal met WBTV."

Een premièredatum voor Duster wordt later bekend gemaakt.
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_JanWillemK
19 feb 2023 16:23 -
Ik vroeg mij laatst al af wanneer hier iets bekend over zou worden. Het 1e nieuwsbericht dateert al van maart 2021: https://tvseriesfinale.com/tv-show/duster-josh-holloway-to-star-in-hbo-max-drama-from-jj-abrams-and-latoya-morgan/
Reageer