Dummy

8.1 / 10
8 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Dummy van Cody Heller in première op Quibi

Dummy gaat eerder in première op Quibi. Cody Heller schreef de serie, geïnspireerd op haar eigen relatie, over een aspirant-schrijver en een sekspop.

Toen Cody Heller (Deadbeat) en Dan Harmon (Rick and Morty) gingen daten besloten ze volledig eerlijk tegen elkaar te zijn. Zo kwam Heller erachter dar Harmon een sekspop had. Heller vertelde tegen The Daily Beast dat ze de pop in haar hoofd menselijk maakte en haar een persoonlijkheid ga, ze begon zelfs jaloers te worden.

Dit bracht haar uiteindelijk tot een idee voor een script, waarin ze vrienden wordt met de pop. In het echt heeft Dan nooit seks gehad met de pop en toen ze zich verloofde en samen gingen wonen heeft hij de pop weggedaan. Anna Kendrick (Love Life (2020) speelt de hoofdrol in de serie en Meredith Hagner (Search Party (2016) spreekt de stem van de pop in. De serie gaat 20 april in première in plaats van 27 april op Quibi. Het platform, dat net is gelanceerd, richt zich op korte video's die door een professioneel team zijn gemaakt.Dummy gaat over een jonge vrouw die leert leven met haar onzekerheden, op zowel persoonlijk als professioneel gebied. Aspirant-schrijver Cody (Kendrick) stuit op de sekspop, genaamd Barbara, van haar vriendje (Donal Logue, Gotham). Cody is de enige die haar kan horen praten. De sekspop overtuigd haar om haar mee naar huis te nemen, zodat ze Cody's schrijversblok kan helpen genezen.
Vorige aflevering
Plus Size Plus One
01x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het seizoen 2019-2020 was al ingekort vanwege de corona-pandemie, maar ook het aankomende seizoen wordt korter dan normaal.
Vandaag, 13:00
American Gods gaat volgend jaar met de oude en nieuwe goden van start. Neil Gaiman: "Verhaal is weer op het goede spoor."
Vandaag, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Mamoudou Athie (Sorry For Your Loss) en Dina Shihabi (Altered Carbon) gaan de hoofdrollen vervullen in een nieuwe Netflix serie, over de horror podcast Archive 81.
Vandaag, 09:00
Het vierde deel van Chilling Adventures of Sabrina zal nog net dit jaar in première gaan bij Netflix. Het is ook het laatste deel dat van de serie zal verschijnen.
Gisteren, 09:00
3
Amazon heeft een sciencefiction drama genaamd Lightyears besteld. De serie is afkomstig van Holden Miller en Daniel C. Connolly.
maandag, 13:00
2