Dracula (2013)

7.4 / 10
43 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het eerste seizoen van Dracula

Vanaf 8 oktober is het eerste seizoen van Dracula verkrijgbaar op DVD. MijnSerie geeft maar liefst twee DVD's weg.

Hoe kun je winnen?
Simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage.

Eerste seizoen van Dracula
Het is 1896, Dracula komt aan in het Victoriaanse Londen als Alexander Grayson – een knappe en charismatische Amerikaanse industrieel die beweert dat hij moderne wetenschap komt schenken aan de Victoriaanse maatschappij.

In werkelijkheid heeft hij zich verbonden met zijn grootste vijand, Van Helsing, om brute wraak te nemen op de oude fundamentele samenleving die zijn geliefde vrouw Ilona 400 jaar geleden heeft vermoord: Ordo Draco. Maar Grayson had niet verwacht om oog in oog te komen staan met de prachtige medische studente Mina Murray, die verbazingwekkend genoeg, een reïncarnatie lijkt te zijn van Ilona. Het lot gooit roet in de doordachte plannen van Dracula, Grayson krijgt te maken met de verleiding van sterfelijk geluk en na eeuwen te hebben gewijd aan wraakgedachtes zal Dracula worden uitgedaagd om te ontdekken of hij ooit weer lief kan hebben.
Meer informatie

Specificaties
Productiemaatschappij : Universal Pictures
Acteurs : Jonathan Rhys Meyers, Jessica De Gouw, Thomas Kretschmann, Victoria Smurfit, Oliver Jackson-Cohen, Katie McGrath, Nonso Anozie
Taal : Engelse
Ondertiteling : Nederlands
Audio : Dolby Digital 5.1
Consumentenadviesprijs: € 24.99
Koop deze serie

Trailer seizoen een Dracula:

Prijsvraag

Maak kans op het eerste seizoen van Dracula. Welk van de onderstaande uitspraken over Jonathan Rhys Meyers (de acteur die vampier Alexander Grayson speelt) is niet waar?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Let There Be Light
01x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

John Doe
irene niec (gast)
09 okt 2014 13:59 -
Heel graag heb ik meegedaan, maar de knop 'verstuur' werkt niet.
Reageer
avatar_valerie101
10 okt 2014 21:07 -
Waarom deze serie? Het stopt na 1 seizoen.
Reageer

Laatste nieuws

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 13:00
De corona-crisis raakt iedereen. Van de kleine zelfstandige tot de huisvrouw/man tot de directeur m/v. Maar ook in televisieland ontkomen ze niet aan het virus direct of indirect.
Vandaag, 11:00
In week 13, van 23 tot en met 29 maart is er weinig veranderd in Nederland, de stranden, straten, scholen, winkels, bossen en pleinen bleven leeg. Maar in serieland vonden er wel wat veranderingen plaats. Verschuivingen van start- en/of premièredatums.
Vandaag, 09:00
Het is inmiddels een bekend beeld: lege supermarkt-schappen, straten en pleinen. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe vul je je tijd? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 15:00
4
Netflix heeft een vierde seizoen van de animatieserie Castlevania aangekondigd.
Gisteren, 09:00
Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
zaterdag, 16:00