Dracula (2020)

7.2 / 10
90 min
Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Startdatum BBC/Netflix-serie Dracula bekend

Dracula (2019) is een nieuwe Britse horrorserie van de zender BBC One en Netflix. De serie gaat binnenkort in première.

De serie speelt zich af in Transylvania in 1897. De bloed drinkende Dracula, gespeeld door Claes Bang, bereidt zijn plannen voor tegen het Victoriaanse Londen. En wees gewaarschuwd: de dood reist snel. De serie krijgt drie afleveringen van negentig minuten, gemaakt door de schrijvers Mark Gatiss en Steven Moffat van de populaire detectiveserie Sherlock.Dracula (2019) zal in première gaan op BBC One in het Verenigd Koninkrijk op 1 januari 2020, zo werd gisteren bekend. Vervolgens is er elke dag een nieuwe aflevering te zien. Netflix zal de serie aanbieden buiten het Verenigd Koninkrijk, maar heeft nog geen datum vrijgegeven.

Vorige aflevering
The Dark Compass
The Dark Compass
01x03
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Family Guy is door FOX vernieuwd met een nieuw seizoen en Bob's Burgers is door het netwerk vernieuwd met twee nieuwe seizoen.
Gisteren, 14:00
Het derde seizoen van Amerikaanse sciencefictionserie Star Trek: Discovery gaat binnenkort in première. Het seizoen verschijnt kort daarna ook op Netflix.
Gisteren, 13:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 12:02
Het tweede seizoen van The Alienist, ook bekend als The Alienist: Angel of Darkness, met Dakota Fanning in de hoofdrol is vanaf eind oktober te zien bij Netflix.
Gisteren, 11:00
This Is Us zou oorspronkelijk 10 november terug keren met een nieuw seizoen, maar de Amerikaanse dramaserie gaat twee weken eerder dan gepland in première.
Gisteren, 10:00
Ook in de week van 21 tot en met 27 september hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben in week 39
Gisteren, 09:00