Dracula (2020)

7.1 / 10
90 min
Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Startdatum BBC/Netflix-serie Dracula bekend

Dracula (2019) is een nieuwe Britse horrorserie van de zender BBC One en Netflix. De serie gaat binnenkort in première.

De serie speelt zich af in Transylvania in 1897. De bloed drinkende Dracula, gespeeld door Claes Bang, bereidt zijn plannen voor tegen het Victoriaanse Londen. En wees gewaarschuwd: de dood reist snel. De serie krijgt drie afleveringen van negentig minuten, gemaakt door de schrijvers Mark Gatiss en Steven Moffat van de populaire detectiveserie Sherlock.Dracula (2019) zal in première gaan op BBC One in het Verenigd Koninkrijk op 1 januari 2020, zo werd gisteren bekend. Vervolgens is er elke dag een nieuwe aflevering te zien. Netflix zal de serie aanbieden buiten het Verenigd Koninkrijk, maar heeft nog geen datum vrijgegeven.

Vorige aflevering
The Dark Compass
01x03
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Atypical is een Amerikaanse komedieserie van Netflix. Het derde seizoen ging in november 2019 van start.
Gisteren, 16:50
Tokyo Underworld, een misdaaddrama dat zich afspeelt in Japan, van Terence Winter (Boardwalk Empire) en Sherry Marsh (Pose), is in productie bij Legendary Global.
Gisteren, 16:00
Riverdale neemt afscheid van twee ouderfiguren. Skeet Ulrich en Marisol Nichols hebben onthuld dat ze na het vierde seizoen niet meer in de serie van The CW zullen verschijnen.
Gisteren, 12:00
1
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 11:00
The Letter for the King is een fantasyserie van Netflix, gebaseerd op het Nederlandse jeugdboek De Brief voor de Koning van Tonke Dragt.
Gisteren, 10:00
Friends reünie, een vacature, datums, nieuwe series, pilots, castingnieuws: dit en meer nieuws in het weekoverzicht van 17 tot en met 23 februari.
Gisteren, 09:00