Dracula (2020)

7.2 / 10
90 min
Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Trailer van BBC/Netflix-serie Dracula

Dracula (2019) is een nieuwe Britse horrorserie van de zender BBC One en Netflix. De serie gaat eind 2019 in première.

De serie speelt zich af in Transylvania in 1897. De bloed drinkende Dracula, gespeeld door Claes Bang, bereidt zijn plannen voor tegen het Victoriaanse Londen. En wees gewaarschuwd: de dood reist snel. De serie krijgt drie afleveringen van negentig minuten, gemaakt door de schrijvers Mark Gatiss en Steven Moffat van de populaire detectiveserie Sherlock.

De afleveringen van Dracula (2019) zullen in première gaan op BBC One in het Verenigd Koninkrijk. Wanneer de serie op BBC One debuteert is nog niet bekend, maar volgens de geruchten gebeurt dat rond de kerst. Netflix zal de serie aanbieden buiten het Verenigd Koninkrijk, maar zij hebben eveneens nog geen datum vrijgegeven. De BBC heeft een trailer gelanceerd.

Vorige aflevering
The Dark Compass
The Dark Compass
01x03
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
Vandaag, 12:00
FX heeft de nieuwe premièredatum voor het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo bekend gemaakt, het seizoen verschijnt eind september.
Vandaag, 10:00
Ferry zint op wraak en Bob gaat undercover bij een bende wapenhandelaars. Het tweede seizoen van Undercover gaat in september van start bij Netflix.
Gisteren, 13:00
Ook in de week van 3 tot en met 9 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 32.
Gisteren, 09:00
Hulu heeft aangekondigd dat er een hoofdrolspeelster is gecast voor de nieuwe dramaserie The Girl from Plainville.
zondag, 14:00
HBO Max heeft een premièredatum aangekondigd voor de langverwachte sciencefictionserie Raised by Wolves (2020).
zondag, 13:00
2