Dracula (2020)

-
90 min
Horror
Volg deze serie
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

BBC en Netflix tonen eerste beeld van Dracula (2019)

De BBC en Netflix werken samen aan een nieuwe miniserie over Dracula (2019), de aristocratische vampier uit Transsylvanië.

Het gaat om drie afleveringen van negentig minuten, gemaakt door de schrijvers Mark Gatiss en Steven Moffat van de populaire detectiveserie Sherlock.

De afleveringen zullen in première gaan op BBC One en buiten het Verenigd Koninkrijk op Netflix te zien zijn. Het verhaal draait om de beroemde bloedzuiger uit Transsylvanië, die zijn oog op victoriaans Londen heeft laten vallen.

Acteur Claes Bang speelt de hoofdrol in de serie als Dracula (2019). Er is een eerste beeld van hem door de BBC en Netflix naar buiten gebracht, dat hieronder te zien is. Er is nog geen premièredatum van de serie bekend.

7863 Dracula
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De populaire medische dramaserie Grey's Anatomy van de Amerikaanse zender ABC komt in januari weer bij Net5 terug op de dinsdagavond.
Gisteren, 16:00
Het derde en tevens laatste seizoen van de veelgeprezen BNNVARA/NTR-dramaserie Hollands Hoop start in februari 2020.
Gisteren, 15:00
1
The Irishman is een Amerikaanse misdaadfilm van Netflix onder regie van Martin Scorsese.
Gisteren, 14:00
5
Het tweede seizoen van de DC Universe superheldenserie Titans (2018) zal aan het begin van 2020 bij Netflix te zien zijn.
Gisteren, 13:00
3
Het nieuwe jaar zal goed van start gaan. How to Get Away with Murder seizoen vijf zal in januari van start gaan bij Netflix.
Gisteren, 12:00
Stargirl is een nieuwe Amerikaanse superheldenserie van de zender The CW en DC Universe, die in het tweede kwartaal van 2020 zal verschijnen.
Gisteren, 11:00