Dracula (2020)

7.2 / 10
90 min
Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Maak kans op de miniserie Dracula (2020)

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie Dracula (2020). We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

Dracula (2020)
1897. De Engelse advocaat Jonathan Harker reist naar Transsylvanië om een nieuwe cliënt te ontmoeten - en een legende staat op het punt vers bloed te krijgen. Van een door de dood gekweld schip tot het kloppende hart van Londen, de makers van 'Sherlock' brengen je een gloednieuwe kijk op de beroemdste vampier van allemaal: de magnifieke, broeierige, heerlijk dodelijke graaf Dracula.
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Just Entertainment
Taal: Engels
Acteurs: Dolly Wells, Claes Bang, John Heffernan, Mark Gatiss, Lydia West, Morfydd Clark en vele anderen.
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Releasedatum:> 25 mei 2021
Consumentenadviesprijs: € 17,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van de miniserie Dracula (2020):Het antwoord staat volgende week in het weekoverzicht

Prijsvraag

In de miniserie Dracula (2020) werd de buitenkant van het kasteel Orava gebruikt, maar dit was niet de eerste keer dat dit kasteel in een film over de vampier werd gebruikt. In welke film werd de buitenkant van dit kasteel nog meer gebruikt?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
The Dark Compass
The Dark Compass
01x03
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Televisieseries richten zich voornamelijk op het oog, maar wat steeds belangrijker lijkt te worden daarbij is het oor. De muziekkeuze bij series kan van zeer bijzonder tot niet bijzonder worden genoemd.
Vandaag, 15:00
2
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Systrabönd (Sisterhood). We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
Het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie Truth Be Told (2019) gaat eind augustus in première bij Apple TV+. Er is ook een teaser uitgebracht.
Vandaag, 11:00
Binnenkort is de gehele Amerikaanse komedieserie Raising Hope, die oorspronkelijk afkomstig is van FOX, te bekijken bij Disney+.
Vandaag, 10:00
American Gigolo ontving vorig jaar een pilot bestelling van Showtime Nu heeft het netwerk een gehele serie besteld.
Gisteren, 16:00
Er komt een nieuwe Nederlandse Netflix-serie, genaamd Dirty Lines. De cast van de serie is nu bekend, onder andere Joy Delima (Flikken Rotterdam) vervult een rol.
Gisteren, 15:00