Dr. Katz, Professional Therapist

8,0 / 10
25 min
Animatie
Volg deze serie
8,0 / 10
6seizoenen/81afleveringen/1995 - 2002 
NetwerkComedy Central
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min19952002 (Beëindigd)
Genres:Animatie
Dr. Katz, Professional Therapist is een Amerikaanse animatieserie van de zender Comedy Central. De serie ging in première op 28 mei 1995.

Dr. Katz, Professional Therapist draait om de belevenissen van psychiater Dr. Katz (een rol van komiek Jonathan Katz), zijn zoon Ben (stemmenkomiek H. Jon Benjamin) die ongemotiveerd op zoek is naar werk, zijn rare patiënten, en zijn lusteloze receptioniste Laura (Laura Silverman). Verder zijn er nog zijn vriend Stanley (Will Le Bow) en het barmeisje Julie (een rol van de producer van de show, Julianne Shapiro).

De serie draait voornamelijk over de rare ideeën die de patiënten van Dr. Katz hebben. Verder komen ook de dagelijkse beslommeringen van Dr. Katz en zijn zoon Ben aan bod. Deze laatste heeft een boontje voor zijn vaders receptioniste Laura, maar zijn pogingen om dichter bij haar te komen vangen meestal bot.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 13
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 13
Seizoen 3
Seizoen 4
0 / 13
Seizoen 4
Seizoen 5
0 / 18
Seizoen 5
Seizoen 6
0 / 18
Seizoen 6

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Dr. Katz, Professional Therapist.
Dr. Katz, Professional Therapist