Dr. Death

7.1 / 10
45 min
Anthologie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Mandy Moore gecast in tweede seizoen Dr. Death

In haar eerste televisierol na This Is Us, is Mandy Moore aangetrokken als de vrouwelijke hoofdrolspeelster tegenover Edgar Ramirez in het komende tweede seizoen van de Dr. Death anthologie-serie.

Seizoen twee van Dr. Death zal de "Miracle Man" verhaallijn uit het derde seizoen van de Wondery-podcast bevatten. Paolo Macchiarini (Ramirez) is een charmante chirurg, bekend om zijn innovatieve operaties die hem de bijnaam "Miracle Man" opleveren. Wanneer onderzoeksjournaliste Benita Alexander (Moore) hem benadert voor een verhaal, begint de grens tussen persoonlijk en professioneel te vervagen.

Ze belandt in een wervelende romance met Paolo, maar realiseert zich dat ze meer over hem aan het licht brengt dan ze zich ooit had kunnen voorstellen. Terwijl Benita leert hoe ver Paolo gaat om zijn geheimen te beschermen, doet een groep artsen aan de andere kant van de wereld zelf schokkende ontdekkingen die alles over deze "Wonderman" in twijfel trekken.Zoals al eerder bekend werd gemaakt, is Moore (foto) ook verbonden aan Twin Flames, een andere serie die net als Dr. Death geïnspireerd is op een Wondery podcast, en in ontwikkeling bij Hulu.

Het nieuwe seizoen van Dr. Death is van de hand van showrunner, schrijver en uitvoerend producent Ashley Michel Hoban. Patrick Macmanus, die showrunner, schrijver en uitvoerend producent van het eerste seizoen van de serie was, zal seizoen twee produceren via zijn Littleton Road Productions, onder zijn algemene overeenkomst met UCP.

Jennifer Morrison, die weer samenwerkt met Moore na haar terugkerende rol in This Is Us, en Laura Belsey zullen de regie delen. Morrison zal afleveringen één tot vier regisseren; Belsey regisseert vijf tot acht.

Moore speelde Rebecca, de matriarch van de familie Pearson, in alle zes seizoenen van de veelgeprezen NBC-serie This Is Us, een rol die haar meerdere Emmy-, Golden Globe- en People's Choice Awards-nominaties opleverde.

Naast Twin Flames werkt Moore aan meerdere projecten onder de nieuwe pod-deal die ze onlangs tekende met 20th Television voor haar Roll With The Punches productiemaatschappij.

Moore is ook een productieve singer-songwriter die in mei haar zevende album, getiteld "In Real Life", uitbracht.

Hieronder de trailer van het eerste seizoen van Dr. Death met Joshua Jackson, Alec Baldwin en Christian Slater.
Video on youtube
Vorige aflevering
Hardwood Floors
Hardwood Floors
01x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Dr. Death