Downton Abbey

8.6 / 10
50 min
Drama, Historie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Downton Abbey speelfilm binnenkort bij Amazon

In september 2019 ging de speelfilm van de populaire historische dramaserie in première. De filmliefhebbers konden toen al zien hoe het afliep met de familie Crawley en de andere inwoners van Downton Abbey.

De film speelt zich af in 1927 en daarin brengen de koning en koningin van Engeland een bezoek aan de familie Crawley op het platteland van Yorkshire. Terwijl de koninklijke staf Downton bezoekt, is er ook een moordenaar gearriveerd die probeert de monarch te vermoorden. De familie en de bedienden staan recht tegenover de koninklijke entourage en tegelijkertijd speelt er een grootse erfeniskwestie. Hoe dit eindigt bekijk je vanaf 12 juni op Amazon.De dramafilm is geschreven door Julian Fellowes, de maker en schrijver van de gelijknamige televisieserie. Geproduceerd door Gareth Neame, Liz Trubridge en Fellowes en de regie is in handen van Michael Engler. Hoofdrollen zijn weggelegd voor onder andere Dame Maggie Smith, Hugh Bonneville, Elizabeth McGovern, Michelle Dockery, Laura Carmichael, Penelope Wilton, Allen Leech, Jim Carter, Robert James-Collier, Phyllis Hughes, Brendan Coyle, Joanne Froggatt, Lesley Nicol, Kevin Doyle, Sophie McShera en Raquel Cassidy.

9607 DA
Vorige aflevering
Episode 8
Episode 8
06x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
Vandaag, 12:00
FX heeft de nieuwe premièredatum voor het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo bekend gemaakt, het seizoen verschijnt eind september.
Vandaag, 10:00
Ferry zint op wraak en Bob gaat undercover bij een bende wapenhandelaars. Het tweede seizoen van Undercover gaat in september van start bij Netflix.
Gisteren, 13:00
Ook in de week van 3 tot en met 9 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 32.
Gisteren, 09:00
Hulu heeft aangekondigd dat er een hoofdrolspeelster is gecast voor de nieuwe dramaserie The Girl from Plainville.
zondag, 14:00
HBO Max heeft een premièredatum aangekondigd voor de langverwachte sciencefictionserie Raised by Wolves (2020).
zondag, 13:00
2