Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Downton Abbey speelfilm binnenkort bij Amazon

In september 2019 ging de speelfilm van de populaire historische dramaserie in première. De filmliefhebbers konden toen al zien hoe het afliep met de familie Crawley en de andere inwoners van Downton Abbey.

De film speelt zich af in 1927 en daarin brengen de koning en koningin van Engeland een bezoek aan de familie Crawley op het platteland van Yorkshire. Terwijl de koninklijke staf Downton bezoekt, is er ook een moordenaar gearriveerd die probeert de monarch te vermoorden. De familie en de bedienden staan recht tegenover de koninklijke entourage en tegelijkertijd speelt er een grootse erfeniskwestie. Hoe dit eindigt bekijk je vanaf 12 juni op Amazon.

Video on youtube


De dramafilm is geschreven door Julian Fellowes, de maker en schrijver van de gelijknamige televisieserie. Geproduceerd door Gareth Neame, Liz Trubridge en Fellowes en de regie is in handen van Michael Engler. Hoofdrollen zijn weggelegd voor onder andere Dame Maggie Smith, Hugh Bonneville, Elizabeth McGovern, Michelle Dockery, Laura Carmichael, Penelope Wilton, Allen Leech, Jim Carter, Robert James-Collier, Phyllis Hughes, Brendan Coyle, Joanne Froggatt, Lesley Nicol, Kevin Doyle, Sophie McShera en Raquel Cassidy.

9607 DA
Vorige aflevering
Episode 8
Episode 8
06x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Downton Abbey