Downton Abbey

8.6 / 10
50 min
Drama, Historie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Een tweede film voor Downton Abbey

De productie van de tweede Downton Abbey film is al van start. De film, waarin de originele cast zal terugkeren, wordt eind dit jaar verwacht.

De eerste film van Downton Abbey verscheen in 2019 in de bioscoop en is sinds vorig jaar ook te bekijken bij Amazon Prime Video. De film is een vervolg van de in 2016 beëindigde populaire historische dramaserie. Nu komt er een vervolg van het vervolg, want er is een twee Downton Abbey film aangekondigd. De productie is afgelopen week al begonnen.

Voor de tweede film zal de oorspronkelijk cast weer terugkeren in hun rollen. Zij zullen vanaf 22 december, dit jaar, voor de tweede keer schitteren op het grote doek. Naast de originele cast zullen ook Hugh Dancy (Hannibal), Laura Haddock (Marvel's Guardians of the Galaxy), Nathalie Baye (Nox) en Dominic West (The Wire) in de film verschijnen. De verhaallijn uit de tweede film is nog niet exact bekend. Julian Fellowes, de bedenker van Downton Abbey, zal ook voor deze film weer het script schrijven. Simon Curtis (Indian Summers) gaat de film regisseren.


Downton Abbey
Vorige aflevering
Episode 8
Episode 8
06x08
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_mmvandoorn
22 apr 2021 19:49 -
Geweldig nieuws!
Reageer
avatar_loup
23 apr 2021 08:10 -
Super!
Reageer

Laatste nieuws

In deze aflevering van de MijnSerie Podcast is Unforgotten serie van de maand.
Vandaag, 18:00
Claire Foy zal de cast leiden van de Britse acht afleveringen van 60 minuten Britse thriller-serie Marlow van BritBox van Motive Pictures en Endeavour Content.
Vandaag, 16:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het zevende seizoen van The 100. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie Natalie Dormer ook op haar cv heeft staan.
Vandaag, 14:00
Jessica Williams en Chris 'Comedian CP' Powell gaan samen met William Jackson Harper spelen in het tweede seizoen van Love Life.
Vandaag, 13:00
Het tweede seizoen van DC's Stargirl gaat begin augustus in première bij The CW. Ondertussen is er ook al een derde seizoen aangekondigd.
Vandaag, 12:00