Doom Patrol

7.7 / 10
60 min
Superhelden
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Timothy Dalton heeft rol in Doom Patrol

Niemand minder dan James Bond-acteur Timothy Dalton heeft een hoofdrol in Doom Patrol.

In de nieuwe DC-serie zijn ook Brendan Fraser, Joivan Wade en Alan Tudyk te zien. Timothy Dalton gaat de rol spelen van Dr. Niles Caulder, oftewel The Chief. Eerder werd bekendgemaakt dat Brendan Fraser is gecast als Robotman, Joivan Wade als Cyborg en Alan Tudyk als slechterik Mr. Nobody.

Embed from Getty Images
Timothy Dalton

De serie gaat over Dr. Niles Caulder die de leider is van Doom Patrol. De briljante wetenschapper verzamelt een groepje mensen die speciale krachten hebben. Helaas voor Caulder zorgt zijn instabiliteit ervoor dat hij een slechtere kant van zichzelf opzoekt en soms tegen zijn zelf gecreëerde team vecht.

Het is de bedoeling dat de serie volgend jaar beschikbaar komt bij DC Universe, het streamingplatform onder de DC Comics-vlag.
Vorige aflevering
Ezekiel Patrol
01x15
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Nederland behoort tot de eerste landen waar Disney+ beschikbaar komt.
Vandaag, 16:00
De BBC heeft de serie SAS: Rogue Heroes besteld. Steven Knight (Peaky Blinders) gaat de serie maken, die is gebaseerd op het boek Dirty Pretty Things van Ben Macintyre.
Vandaag, 15:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 11:00
Kevin Smith verraste het publiek op de jaarlijkse Power-Con-conventie van zondag met de aankondiging van een nieuwe He-Man-serie voor Netflix.
Vandaag, 10:00
The Crown, Game of Thrones, Peaky Blinders, antwoord van een prijsvraag, de Teen Choice Awards, nieuwe series, casting nieuws en trailers: allemaal nieuws en meer dat afgelopen week uitkwam. Kijk na wat je hebt gemist hieronder.
Vandaag, 09:00
De nieuwe komedieserie Mrs. Fletcher van HBO zal in oktober in première gaan.
Gisteren, 14:00