Doom Patrol

7.5 / 10
51 min
Superhelden
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Een vierde seizoen voor Doom Patrol

Doom Patrol blijft bij elkaar. De superheldenserie is door HBO Max vernieuwd met een vierde seizoen.

De serie, waarvan momenteel het derde seizoen wordt uitgezonden, ging in 2019 exclusief in première op DC Universe, terwijl HBO Max en DC Universe het tweede seizoen uitzonden en HBO Max de serie exclusief voor de derde keer opnam (bekijk hieronder de trailer).

Doom Patrol volgt een groep superhelden die allemaal een vreselijk ongeluk hebben gehad waardoor ze bovenmenselijke vermogens hebben gekregen, maar ze ook misvormd en met littekens heeft achtergelaten. De Doom Patrol, deels supportgroep, deels superheldenteam, is een groep superkrachtige freaks die vechten voor een wereld die niets met hen te maken wil hebben.In seizoen drie staat de Doom Patrol op een moeilijk kruispunt en elk lid worstelt om onder ogen te zien wie ze zijn en wie ze willen zijn. En de zaken worden een stuk ingewikkelder als Madame Rouge arriveert in een tijdmachine met een heel specifieke missie, als ze het zich maar kon herinneren.

In het derde seizoen spelen Brendan Fraser, Matt Bomer, Diane Guerrero, April Bowlby, Joivan Wade, Timothy Dalton, Skye Roberts en Michelle Gomez een hoofdrol.

Video on youtube
Vorige aflevering
Amends Patrol
Amends Patrol
03x10
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_BlackBiker
18 okt 2021 12:21 - 18 okt 2021 12:24
Goed nieuws! Samen met de The Boys de enige "superhelden" serie die ik nog volg. Superhelden tussen aanhalingstekens want beide series gaan vooral over antihelden, maar zijn daardoor juist zo leuk.
Reageer
avatar_JanWillemK
18 okt 2021 19:05
Titans is ook erg aan te raden als je van antihelden series houdt.

Dit is geweldig nieuws.
Doom Patrol is een hele rare geweldige serie.
Reageer
avatar_BlackBiker
19 okt 2021 10:02
Titans ken ik eigenlijk niet, maar zal ik eens checken. Dank voor je suggestie :-)
Reageer
Doom Patrol