Doom Patrol

7.7 / 10
51 min
Superhelden
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Doom Patrol vernieuwd met een derde seizoen

Er is een derde seizoen van Doom Patrol aangekondigd, het seizoen zal exclusief te zien zijn bij de streamingdienst HBO Max.

Doom Patrol is vernieuwd met een derde seizoen. De serie ging in 2019 in première en dit jaar ging het tweede seizoen van de superheldenserie van start. Voor het tweede seizoen had DC Universe een deal gesloten met HBO Max, waardoor het seizoen eind juni op beide platformen in première ging. Het derde seizoen zal exclusief verschijnen op HBO Max, wanneer het nieuwste seizoen in première gaat is nog niet bekend.


Doom Patrol is gebasseerd op DC Comics karakters en draait om briljante wetenschapper Dr. Niles Caulder (Timothy Dalton, Penny Dreadful). Hij is de leider van Doom Patrol, een groepje mensen met superkrachten. Eerst is Caulder een kracht van het goede, maar zijn inherente instabiliteit maakt op een gegeven moment een schurk van hem. Soms vecht hij zelfs tegen zijn eigen team.
Vorige aflevering
Wax Patrol
Wax Patrol
02x09
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_BlackBiker
14 sep 2020 15:16 -
Leuk! En heel blij dat ze ons niet met die enorme kliphanger laten bungelen.
Dit is één van de meest originele series van de afgelopen tijd. Voor mensen die denken "al weer een superhelden serie", deze serie gaat meer over een paar anti-helden. Barst ook van de humor. Ooit gehoord van een straat (ja, een weg) met een bewustzijn? Nee? Ik ook niet, voor ik het hier zag:-)
Reageer
avatar_TimGo10
15 sep 2020 11:59 -
De vaagste serie ooit maar wel heel leuk
Reageer
avatar_Megafluffy86
16 sep 2020 14:58 -
Een beetje vreemd maar wel lekker. Goed nieuws!
Reageer

Laatste nieuws

The Dark Crystal: Age of Resistance is door Netflix gecanceld. Er zal geen tweede seizoen van de Amerikaanse fantasieserie verschijnen bij de streamingdienst.
Gisteren, 13:00
2
De leukste website van Nederland, MijnSerie is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.
maandag, 13:00
DC Universe zal vanaf begin 2021 verder gaan als stripboekenplatform DC Universe Infinite. HBO Max neemt series over van DC Universe en vernieuwt Harley Quinn.
maandag, 12:00
2
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 11:00
De 72ste jaarlijkse uitreiking van de Primetime Emmy Awards zijn zondag 20 september 2020 uitgereikt. De uitreiking van de belangrijkste televisieprijzen werd een hybride virtuele ceremonie genoemd gepresenteerd door Jimmy Kimmel.
maandag, 10:00
3
Ook in de week van 14 – 20 september 2020 hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 38.
maandag, 09:00