Doom Patrol

7.5 / 10
51 min
Superhelden
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Doom Patrol vernieuwd met een derde seizoen

Er is een derde seizoen van Doom Patrol aangekondigd, het seizoen zal exclusief te zien zijn bij de streamingdienst HBO Max.

Doom Patrol is vernieuwd met een derde seizoen. De serie ging in 2019 in première en dit jaar ging het tweede seizoen van de superheldenserie van start. Voor het tweede seizoen had DC Universe een deal gesloten met HBO Max, waardoor het seizoen eind juni op beide platformen in première ging. Het derde seizoen zal exclusief verschijnen op HBO Max, wanneer het nieuwste seizoen in première gaat is nog niet bekend.


Doom Patrol is gebasseerd op DC Comics karakters en draait om briljante wetenschapper Dr. Niles Caulder (Timothy Dalton, Penny Dreadful). Hij is de leider van Doom Patrol, een groepje mensen met superkrachten. Eerst is Caulder een kracht van het goede, maar zijn inherente instabiliteit maakt op een gegeven moment een schurk van hem. Soms vecht hij zelfs tegen zijn eigen team.
Vorige aflevering
Amends Patrol
Amends Patrol
03x10
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_BlackBiker
14 sep 2020 15:16 - 22 sep 2021 04:49
Leuk! En heel blij dat ze ons niet met die enorme kliphanger laten bungelen.
Dit is één van de meest originele series van de afgelopen tijd. Voor mensen die denken "al weer een superhelden serie", deze serie gaat meer over een paar anti-helden. Barst ook van de humor. Ooit gehoord van een straat (ja, een weg) met een bewustzijn? Nee? Ik ook niet, voor ik het hier zag:-)
Reageer
avatar_TimGo10
15 sep 2020 11:59 -
De vaagste serie ooit maar wel heel leuk
Reageer
avatar_Megafluffy86
16 sep 2020 14:58 -
Een beetje vreemd maar wel lekker. Goed nieuws!
Reageer
Doom Patrol