Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

De engelen zijn gevallen, Dominion gecanceld

De fantasieserie Dominion gebaseerd op de film Legion uit 2010 is gecanceld na twee seizoenen. De nu allerlaatste aflevering is uitgezonden op donderdag 1 oktober 2015 bij Syfy. In Dominion wordt er een sprong van 20 jaar in de tijd gemaakt na de gebeurtenissen uit de film Legion. Nadat kwade engelen naar de aarde kwamen van de hemel om zielen te verwoesten van mensen die God liever had dan hunzelf. Er moet een redder komen die Vega beschermt, de laatste vesting van de mensheid.

In het eerste seizoen van Dominion waren de kijkcijfers prima, het was de best beken serie op Syfy. Maar helaas duikelde die cijfers in het tweede seizoen naar beneden in de loop van de laatste dertien afleveringen. Een verklaring van Syfy luidt: “Onder leiding van Vaun Wilmott {uitvoerend producent}, hebben de talentvolle cast, producenten, schrijvers en crew van Dominion uitstekend werk geleverd om een geweldige, ambitieuze en filmische serie naar het scherm te brengen in de afgelopen twee seizoenen. Wij danken hen, evenals onze productie partners Universal Cable Productions, Bold Films en Film Afrika."

Vaun Wilmott schreef de volgende tweet:

Is het terecht dat Dominion is gecanceld?

vlnr. Uitvoerend producent Vaun Wilmott, acteurs Alan Dale, Christopher Egan, actrice Roxanne McKee, acteurs Anthony Head en Tom Wisdom
Vorige aflevering
Sine Deo Nihil
Sine Deo Nihil
02x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_magoose
14 okt 2015 11:18 -
Niet echt een verrassing te noemen.
Reageer
avatar_anonymous
14 okt 2015 12:28 -
Kon ook niet anders. Wat was seizoen 2 slecht! Ze hadden er zoveel meer van kunnen maken. Ik heb me echt door het tweede seizoen moeten worstelen ivm de recensie, anders had ik hem allang links laten liggen. Alleen aflevering 11 was goed.
Reageer
avatar_anonymous
13 jul 2018 19:16 -
wtf ik vond t echt kei goeie serie heb em pas deze week gezien had er ookk nog nooit van gehoord gvd eindelijk lucifer erin en dan is het gedaan pleaseeeeeee maak seizoen 3 netflix
Reageer
Dominion