Dominion

7.4 / 10
50 min
Actie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

SyFy vernieuwt Dominion en Defiance

Syfy heeft vandaag aangekondigd een derde seizoen voor de serie Defiance uit te zenden. Het derde seizoen gaat dertien afleveringen krijgen. Daarnaast zal er een tweede seizoen komen van de epische bovennatuurlijke thriller Dominion. Ook dit seizoen zal ook bestaan ​​uit dertien afleveringen. Beide series zijn geproduceerd door Universal Cable Productions en komen terug in 2015.

Kevin Murphy (Desperate Housewives, Caprica, Hellcats) zal zijn rol als uitvoerend producent en showrunner van Defiance hervatten, terwijl Vaun Wilmott (Sons of Anarchy) diezelfde taak op zich neemt voor Dominion.

Dominion en Defiance zijn de best bekeken programma's op de donderdag. Beide series trekken gemiddeld 2,7 miljoen kijkers. Daarnaast is Dominion het meest sociale drama op de donderdag met ruim 15.000 tweets tijdens de uitzending.
Vorige aflevering
Sine Deo Nihil
Sine Deo Nihil
02x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_patrick_1987
26 sep 2014 15:16 -
Leuk voor de liefhebbers deze twee series zijn verlengd, voor mij zelf heb ik beide series beëindigd, dominion keek wel lekker weg, maar daar is alles mee gezegd, defiance eigenlijk het zelfde geval, maar na twee seizoenen ben ik er zeker klaar mee.
Reageer
avatar_mootje01
26 sep 2014 17:38 -
Dominion verlengd. Blij mee. Dacht eerst dat het gecanceld was..
Reageer
avatar_winthoos
15 jan 2015 07:12
Dacht ik ook. Maar ben er wel blij mee dat er een tweede seizoen komt.
Reageer

Laatste nieuws

Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
Gisteren, 12:00
FX heeft de nieuwe premièredatum voor het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo bekend gemaakt, het seizoen verschijnt eind september.
Gisteren, 10:00
Ferry zint op wraak en Bob gaat undercover bij een bende wapenhandelaars. Het tweede seizoen van Undercover gaat in september van start bij Netflix.
maandag, 13:00
Ook in de week van 3 tot en met 9 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 32.
maandag, 09:00
Hulu heeft aangekondigd dat er een hoofdrolspeelster is gecast voor de nieuwe dramaserie The Girl from Plainville.
zondag, 14:00
HBO Max heeft een premièredatum aangekondigd voor de langverwachte sciencefictionserie Raised by Wolves (2020).
zondag, 13:00
2