Dollhouse

7.4 / 10
44 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Nu op DVD het eerste seizoen van Dollhouse

Vanaf vandaag is het eerste seizoen van Dollhouse te koop op dvd.

Eerste seizoen Dollhouse
Wederom een serie van Joss Whedon, het creatieve brein achter 'Buffy The Vampire Slayer' en 'Angel'

Als een "Active", dient de mysterieuze Echo (Dushku) als een onwetende agent van Dollhouse, een illegale ondergrondse organisatie die de elite klantenkring voorziet in programmeerbare menselijke wezens. "Actives" ontvangen ingeprintte persoonlijkheden, waardoor ze tijdelijk iets of iemand worden - de perfecte inbreker, minnaar, spion, of moordenaar.
Voor meer info klik hier

Specificaties
Cast : Eliza Dushku, Harry Lennix, Fran Kranz, Tahmoh Penikett, Enver Gjokaj, Dichen Lachman, Olivia Williams, Miracle Laurie, Amy Acker, Reed Diamond
Taal : Engels
Audio : Dolby Digital 5.1 DTS
Ondertiteling : Nederlands, Engels
Consumentenadviesprijs: € 32,99
Klik hier om de serie te kopen
Vorige aflevering
Epitaph Two: Return
Epitaph Two: Return
02x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Chantal1981
28 jul 2011 15:58 -
Hele leuke serie. Ben gek op series van Joss Whedon! Jammer dat er maar twee seizoenen zijn gemaakt. Heb ze allebei gezien ... toppie!
Reageer

Laatste nieuws

De opnames van het zesde seizoen van Peaky Blinders zijn van start. Het zal wel de laatste keer voor de cast en crew zijn, de serie is beëindigd door BBC en Netflix.
Vandaag, 09:00
6
Op 18 januari 2021 werden de genomineerden bekend gemaakt voor de 26ste Critics' Choice Television Award. Op 7 maart 2021 zullen de prijzen worden uitgereikt.
Gisteren, 14:00
1
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van Oogappels. We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 13:00
De productie van het eerste seizoen is nog niet eens afgerond, toch hebben BBC en Amazon de Britse komedieserie al vernieuwd met een tweede seizoen.
Gisteren, 10:00
1
Het vijfde seizoen van Queen Sugar gaat volgende maand in première, maar OWN heeft de Amerikaanse dramaserie nu al vernieuwd met een zesde seizoen.
Gisteren, 09:00
Ziggo is een van de vele aanbieders voor Nederlandse zenders op de televisie. Toch maken niet alle abonnees gebruik van de Ziggo Go app. Deze app biedt de mogelijkheid om ook via een tablet of smartphone televisie te kijken.
maandag, 11:00