Dokter Deen

7.7 / 10
50 min
Drama
Volg deze serie
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Laatste uitzending Dokter Deen behaalt bijna 1,5 miljoen kijkers

De allerlaatste uitzending van Dokter Deen heeft donderdagavond 1.477.000 kijkers gescoord op NPO 1. Het is daarmee het best bekeken programma van donderdag.

De populaire serie krijgt geen vervolg. De tiende aflevering van het vierde seizoen vormde het definitieve einde. Personage Maria Deen, gespeeld door Monique van de Ven, heeft de actrice anders naar haar leven doen kijken. "Maria is altijd heel zoekend geweest: naar haar verleden, gerechtigheid, naar echte liefde. Ze heeft me op een andere manier naar mijn eigen geluk doen kijken. Ik heb een fantastische man, een fantastisch kind, een geweldige carrière. Dat geldt niet voor iedereen, ook niet voor Maria Deen. Uiteindelijk wel, maar daar heeft ze veel offers voor moeten brengen."

De makers van de Omroep MAX-serie Dokter Deen werken nog wel aan plannen voor een afsluitende film. Die zou volgend jaar kerst in de bioscoop moeten verschijnen. Dat project is echter nog niet zeker omdat de financiering gecompliceerd is.

Vorige aflevering
Na regen komt...
Na regen komt...
04x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van 22. Juli. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Unruly is in productie bij HBO, de serie is gebasseerd op bokslegende Jack Johnson. Mahershala Ali (House of Cards (2013)) vervult de hoofdrol van Johnson.
Vandaag, 09:00
1
Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie die ene acteur ook op zijn cv heeft staan.
Gisteren, 14:00
1
De Amerikaanse komedieserie Curb Your Enthusiasm is door HBO vernieuwd met een elfde seizoen.
woensdag, 16:00
2
Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Cursed (2020) met Katherine Langford (13 Reasons Why). De serie verschijnt 17 juli bij de streamingdienst.
woensdag, 15:00
1