Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Omroep MAX denkt na over kerstfilm Dokter Deen

De makers van de Omroep MAX-serie Dokter Deen hebben serieuze plannen voor een afsluitende film. Die zou volgend jaar kerst in de bioscoop moeten verschijnen. Dat zei bedenker Edwin de Vries donderdagochtend op Radio 5 in de show van Jeroen van Inkel.

"Ik heb dat geopperd bij Jan Slagter van Omroep MAX en die zei toen: 'dat moet dan wel een kerstfilm worden'. Nou oké, dan maken we er een kerstfilm van, dat is leuk", aldus De Vries. "Dus daar zijn we nu serieus over aan het nadenken."

De film moet volgens De Vries tijdens kerst 2019 te zien zijn. "Dit jaar haal je niet meer. We moeten het nog schrijven en dan zouden we het dit jaar met kerst kunnen opnemen voor het volgende jaar."

De serie Dokter Deen, over het wel en wee van een Vlielandse huisartsenfamilie, begon donderdagavond op NPO 1 aan zijn vierde en laatste seizoen, dat uit 10 afleveringen bestaat. De uitzending behaalde op 1 maart 1.689.000 kijkers. Het verhaal gaat verder na de hartaanval van hoofdpersoon Maria Deen, gespeeld door Monique van de Ven.
Vorige aflevering
Na regen komt...
Na regen komt...
04x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Dokter Deen