Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het derde seizoen van Dokter Deen

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het derde seizoen van Dokter Deen. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

Dokter Deen
Maria (Monique van de Ven) heeft Moeder Deen (Pleuni Touw) bij haar in huis genomen omdat ze steeds meer gaat dementeren. Maria’s psychiater Max (Hans Dagelet) en Oscar (Leopold Witte) vechten als twee haantjes om de hand van Maria, maar voor Maria gaat dit te snel. Pas als zij er echt klaar voor is, volgt ze haar hart. Een andere man die een belangrijke rol blijft spelen in Maria’s leven is haar ex, de anarchistische Sven (Huub van der Lubbe). De relaties van Maria’s drie kinderen maken een crisis door. Het verse huwelijk van Isa (Markoesa Hamer) en Freek (Oren Schrijver) wankelt. Zoon Robbert (Jelle de Jong) verliest zijn hart aan de invalarts Pip (Abbey Hoes ), maar wordt achtervolgd door zijn verleden als de Don Juan van het eiland. Jongste dochter Wendy (Lisa Smit) gaat studeren in Leeuwarden, terwijl haar invalide vriend Paul (David Lucieer) voor haar baby zorgt. Haar leraar (Dragan Bakema) zet alles in een ander perspectief. Heleen (Liz Snoijink) overkomt het grootste noodlot wat een moeder kan treffen. Ook nieuw in de Deencast is Bram van der Vlugt die een speciale reden heeft om naar Vlieland te komen.
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Just Bridge Entertainment
Acteurs: Monique van de Ven, Pleuni Touw, Leopold Witte, Monique van de Ven, Pleuni Touw, Lisa Smit, Liz Snoijink
Taal: Nederlands
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Consumentenadviesprijs: € 19,99
Koop deze serie

Prijsvraag

Maak kans op het derde seizoen van Dokter Deen. Wie van de onderstaande acteurs speelt voor het eerst mee in seizoen drie van de serie Dokter Deen?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Na regen komt...
Na regen komt...
04x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Dokter Deen