Dogs of Berlin

7.8 / 10
50 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Dogs of Berlin vanaf 7 december bij Netflix

Dogs of Berlin, een Netflix Original, gaat over een politiek gevoelige moord. De moord dwingt twee totaal verschillende rechercheurs het gevecht aan te gaan met de Berlijnse onderwereld en hun eigen corruptie.

In het eerste seizoen onderzoekt het tweetal de dood van een Turks-Duitse voetballer, die net voor een belangrijke wedstrijd is vermoord. De twee hoofdrollen in Dogs of Berlin zijn voor Felix Kramer (Dark) en Fahri Yardim (Tatort). De serie is geschreven en geregisseerd door Christian Alvart, die eveneens werkte aan Tatort. Dogs of Berlin is de tweede Duitse Netflix-serie. Het eerdere Dark was een groot succes.

Het eerste seizoen van Dogs of Berlin bestaat uit in totaal tien afleveringen, die vanaf 7 december bij Netflix te zien zijn.

Vorige aflevering
Victory Ceremony
Victory Ceremony
01x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
Vandaag, 12:00
FX heeft de nieuwe premièredatum voor het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo bekend gemaakt, het seizoen verschijnt eind september.
Vandaag, 10:00
Ferry zint op wraak en Bob gaat undercover bij een bende wapenhandelaars. Het tweede seizoen van Undercover gaat in september van start bij Netflix.
Gisteren, 13:00
Ook in de week van 3 tot en met 9 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 32.
Gisteren, 09:00
Hulu heeft aangekondigd dat er een hoofdrolspeelster is gecast voor de nieuwe dramaserie The Girl from Plainville.
zondag, 14:00
HBO Max heeft een premièredatum aangekondigd voor de langverwachte sciencefictionserie Raised by Wolves (2020).
zondag, 13:00
2