Doctor Who

8.4 / 10
48 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Doctor Who zeker van een dertiende seizoen en wellicht meer

Fans van de sciencefictionserie Doctor Who hoeven zich voorlopig geen zorgen te maken. De langlopende BBC-serie zal nog niet verdwijnen.

Op 24 januari 2020 kon MijnSerie melden dat Doctor Who waarschijnlijk vernieuwd was. Dat waarschijnlijk kan er nu vanaf want er komt zeker een dertiende seizoen en de opnames gaan dit najaar van start. Maar het ziet er naar uit dat ook het dertiende seizoen nog niet de laatste gaat worden.

Piers Wenger, controller van BBC drama commissioning vertelde dat de serie nog een lange tijd zal blijven bij de BBC: “Ik heb zelf aan Doctor Who gewerkt en ik heb het vele jaren geproduceerd en ik kan eerlijk zeggen: ik denk niet dat het in redactionele zin beter is geweest. Ik vind het fantastisch en de productiewaarde is nog nooit zo goed geweest. Het is een ontzettende belangrijke serie voor een jonger publiek, het wordt nog steeds bekeken door families wereldwijd, en er zijn steeds minder series die de kracht hebben om dat te bereiken. Dus het zal altijd een belangrijke serie voor ons blijven. Ik denk dat we nog lang niet bij het punt zijn om met de serie te stoppen.”Niet lang na de start van het huidige twaalfde seizoen vertelde hoofdrolspeelster Jodie Whittaker (foto) dat zij klaar was voor meer.
Vorige aflevering
The Timeless Children
The Timeless Children
12x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_TragicError
07 mrt 2020 17:21 -
Vele jaren geproduceerd? Volgens de IMDB zijn het er maar 2 met een jaartje spinoff in de vorm van the Sarah Jane Adventures
Reageer

Laatste nieuws

De leukste website van Nederland, MijnSerie is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.
Gisteren, 13:00
DC Universe zal vanaf begin 2021 verder gaan als stripboekenplatform DC Universe Infinite. HBO Max neemt series over van DC Universe en vernieuwt Harley Quinn.
Gisteren, 12:00
2
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 11:00
De 72ste jaarlijkse uitreiking van de Primetime Emmy Awards zijn zondag 20 september 2020 uitgereikt. De uitreiking van de belangrijkste televisieprijzen werd een hybride virtuele ceremonie genoemd gepresenteerd door Jimmy Kimmel.
Gisteren, 10:00
3
Ook in de week van 14 – 20 september 2020 hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 38.
Gisteren, 09:00
Begin oktober zullen alle vijf seizoenen van de Amerikaanse dramaserie The Fosters (2013) te zien zijn bij Videoland.
zondag, 12:00
1