Doctor Who

8.4 / 10
48 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Doctor Who zeker van een dertiende seizoen en wellicht meer

Fans van de sciencefictionserie Doctor Who hoeven zich voorlopig geen zorgen te maken. De langlopende BBC-serie zal nog niet verdwijnen.

Op 24 januari 2020 kon MijnSerie melden dat Doctor Who waarschijnlijk vernieuwd was. Dat waarschijnlijk kan er nu vanaf want er komt zeker een dertiende seizoen en de opnames gaan dit najaar van start. Maar het ziet er naar uit dat ook het dertiende seizoen nog niet de laatste gaat worden.

Piers Wenger, controller van BBC drama commissioning vertelde dat de serie nog een lange tijd zal blijven bij de BBC: “Ik heb zelf aan Doctor Who gewerkt en ik heb het vele jaren geproduceerd en ik kan eerlijk zeggen: ik denk niet dat het in redactionele zin beter is geweest. Ik vind het fantastisch en de productiewaarde is nog nooit zo goed geweest. Het is een ontzettende belangrijke serie voor een jonger publiek, het wordt nog steeds bekeken door families wereldwijd, en er zijn steeds minder series die de kracht hebben om dat te bereiken. Dus het zal altijd een belangrijke serie voor ons blijven. Ik denk dat we nog lang niet bij het punt zijn om met de serie te stoppen.”Niet lang na de start van het huidige twaalfde seizoen vertelde hoofdrolspeelster Jodie Whittaker (foto) dat zij klaar was voor meer.
Vorige aflevering
The Timeless Children (2)
The Timeless Children (2)
12x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_TragicError
07 mrt 2020 17:21 -
Vele jaren geproduceerd? Volgens de IMDB zijn het er maar 2 met een jaartje spinoff in de vorm van the Sarah Jane Adventures
Reageer

Laatste nieuws

OWN heeft Tyler Perry's The Haves and the Have Nots beëindigd, er zal geen negende seizoen van de Amerikaanse dramaserie verschijnen.
Vandaag, 13:00
Young Rock en The Kenan Show gaan midden februari in première bij NBC. Het tweede seizoen van Zoey's Extraordinary Playlist gaat voorlopig op pauze.
Vandaag, 12:00
Het is bekend wie de hoofdrollen gaan vervullen in de seriebewerking van I Know What You Did Last Summer, die vorig jaar werd besteld door Amazon Prime Video.
Gisteren, 14:00
1
Pistol is gebaseerd op het memoir Lonely Boy: Tales from a Sex Pistol van de legendarische Sex Pistols gitarist Steve Jones.
Gisteren, 13:00
1
Beau Willimon (House of Cards (2013)) werkt aan een nieuwe serie, die gebaseerd is op het bordspel Risk van Hasbro.
Gisteren, 10:00
1
Nog voor de première van het vijfde seizoen is Animal Kingdom (2016) vernieuwd met een zesde, tevens laatse, seizoen.
Gisteren, 09:00