Doctor Who

8.4 / 10
48 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Doctor Who krijgt waarschijnlijk dertiende seizoen

Doctor Who is een Britse sciencefictionserie van de zender BBC One en BBC America. Momenteel wordt het twaalfde seizoen uitgezonden door de BBC.

Doctor Who liep oorspronkelijk van 1963 tot 1989 en was hiermee de langstlopende sciencefictionserie. De Doctor beweegt zich voort in tijd en ruimte in de TARDIS (een acroniem voor Time And Relative Dimension In Space, een relatieve dimensie tijd en ruimte). Dit 'voertuig' – dat van binnen groter is dan van buiten – had oorspronkelijk de eigenschap zich aan te passen aan de omgeving waarin het zich bevond.

Het ziet ernaar uit dat Doctor Who, de serie die in 2005 weer terugkeerde, nog een dertiende seizoen voor de boeg heeft. Jodie Whittaker, de huidige acteur die de hoofdpersoon speelt, onthulde in een recent interview met Entertainment Weekly dat ze voor nog een seizoen als tijdreiziger zal verschijnen. De serie is echter door de BBC nog niet officieel verlengd voor een dertiende seizoen.

Whittaker zei het volgende over de toekomst van de serie. “Er komt nog een nieuw seizoen. Dat mag ik eigenlijk niet zeggen, maar als ik het niet zou bevestigen dan zou ik liegen. Wat er na het dertiende seizoen gebeurt weet ik niet.”

Vorige aflevering
The Timeless Children (2)
The Timeless Children (2)
12x10
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De opnames van het zesde seizoen van Peaky Blinders zijn van start. Het zal wel de laatste keer voor de cast en crew zijn, de serie is beëindigd door BBC en Netflix.
Vandaag, 09:00
4
Op 18 januari 2021 werden de genomineerden bekend gemaakt voor de 26ste Critics' Choice Television Award. Op 7 maart 2021 zullen de prijzen worden uitgereikt.
Gisteren, 14:00
1
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van Oogappels. We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 13:00
De productie van het eerste seizoen is nog niet eens afgerond, toch hebben BBC en Amazon de Britse komedieserie al vernieuwd met een tweede seizoen.
Gisteren, 10:00
1
Het vijfde seizoen van Queen Sugar gaat volgende maand in première, maar OWN heeft de Amerikaanse dramaserie nu al vernieuwd met een zesde seizoen.
Gisteren, 09:00
Ziggo is een van de vele aanbieders voor Nederlandse zenders op de televisie. Toch maken niet alle abonnees gebruik van de Ziggo Go app. Deze app biedt de mogelijkheid om ook via een tablet of smartphone televisie te kijken.
maandag, 11:00