Doctor Who

8.4 / 10
45 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Doctor Who krijgt waarschijnlijk dertiende seizoen

Doctor Who is een Britse sciencefictionserie van de zender BBC One en BBC America. Momenteel wordt het twaalfde seizoen uitgezonden door de BBC.

Doctor Who liep oorspronkelijk van 1963 tot 1989 en was hiermee de langstlopende sciencefictionserie. De Doctor beweegt zich voort in tijd en ruimte in de TARDIS (een acroniem voor Time And Relative Dimension In Space, een relatieve dimensie tijd en ruimte). Dit 'voertuig' – dat van binnen groter is dan van buiten – had oorspronkelijk de eigenschap zich aan te passen aan de omgeving waarin het zich bevond.

Het ziet ernaar uit dat Doctor Who, de serie die in 2005 weer terugkeerde, nog een dertiende seizoen voor de boeg heeft. Jodie Whittaker, de huidige acteur die de hoofdpersoon speelt, onthulde in een recent interview met Entertainment Weekly dat ze voor nog een seizoen als tijdreiziger zal verschijnen. De serie is echter door de BBC nog niet officieel verlengd voor een dertiende seizoen.

Whittaker zei het volgende over de toekomst van de serie. “Er komt nog een nieuw seizoen. Dat mag ik eigenlijk niet zeggen, maar als ik het niet zou bevestigen dan zou ik liegen. Wat er na het dertiende seizoen gebeurt weet ik niet.”

Vorige aflevering
The Haunting of Villa Diodati
12x08
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

I Am Not Okay With This is een Amerikaanse dramedyserie die Netflix eind februari gaat lanceren.
Vandaag, 11:00
Kellye Nakahara Wallett, die Kellye Yamato speelde in alle elf seizoenen van de klassieke serie M*A*S*H, is overleden.
Vandaag, 10:00
De serie Amazing Stories (2020) gaat binnenkort in première bij Apple TV+. Het is een nieuwe versie van de anthologieserie uit de jaren 80 van Steven Spielberg, die destijds bij NBC te zien was.
Vandaag, 09:00
De Engelse zender Sky heeft de eerste trailer onthuld voor de financiële thrillerserie Devils met Patrick Dempsey in de hoofdrol.
Gisteren, 16:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 15:00
1
Costa! is een Nederlandse komedieserie die tussen 2001 en 2005 werd uitgezonden door BNN.
Gisteren, 11:06
2