Doctor Who

8.4 / 10
48 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Doctor Who krijgt waarschijnlijk dertiende seizoen

Doctor Who is een Britse sciencefictionserie van de zender BBC One en BBC America. Momenteel wordt het twaalfde seizoen uitgezonden door de BBC.

Doctor Who liep oorspronkelijk van 1963 tot 1989 en was hiermee de langstlopende sciencefictionserie. De Doctor beweegt zich voort in tijd en ruimte in de TARDIS (een acroniem voor Time And Relative Dimension In Space, een relatieve dimensie tijd en ruimte). Dit 'voertuig' – dat van binnen groter is dan van buiten – had oorspronkelijk de eigenschap zich aan te passen aan de omgeving waarin het zich bevond.

Het ziet ernaar uit dat Doctor Who, de serie die in 2005 weer terugkeerde, nog een dertiende seizoen voor de boeg heeft. Jodie Whittaker, de huidige acteur die de hoofdpersoon speelt, onthulde in een recent interview met Entertainment Weekly dat ze voor nog een seizoen als tijdreiziger zal verschijnen. De serie is echter door de BBC nog niet officieel verlengd voor een dertiende seizoen.

Whittaker zei het volgende over de toekomst van de serie. “Er komt nog een nieuw seizoen. Dat mag ik eigenlijk niet zeggen, maar als ik het niet zou bevestigen dan zou ik liegen. Wat er na het dertiende seizoen gebeurt weet ik niet.”

Vorige aflevering
The Timeless Children
The Timeless Children
12x10
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Hulu ontwikkelt de nieuwe serie Mexican Gothic, die gebaseerd is op de gelijknamige thriller van Silvia Moreno-Garcia.
Vandaag, 09:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 15:01
BBC America heeft bekend gemaakt dat de fantasieserie The Watch, met onder andere Richard Dormer (Fortitude), begin volgend jaar in première gaat.
Gisteren, 12:00
Het derde seizoen van Marvel's Runaways verschijnt eind augustus bij Disney+, het is ook het laatste seizoen van de Amerikaanse superheldenserie.
Gisteren, 10:00
Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Away. Hilary Swank (Trust (2018)) vervult de hoofdrol in de nieuwe serie, die begin september in première gaat.
Gisteren, 09:00
Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
dinsdag, 12:00