Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Doctor Who krijgt waarschijnlijk dertiende seizoen

Doctor Who is een Britse sciencefictionserie van de zender BBC One en BBC America. Momenteel wordt het twaalfde seizoen uitgezonden door de BBC.

Doctor Who liep oorspronkelijk van 1963 tot 1989 en was hiermee de langstlopende sciencefictionserie. De Doctor beweegt zich voort in tijd en ruimte in de TARDIS (een acroniem voor Time And Relative Dimension In Space, een relatieve dimensie tijd en ruimte). Dit 'voertuig' – dat van binnen groter is dan van buiten – had oorspronkelijk de eigenschap zich aan te passen aan de omgeving waarin het zich bevond.

Het ziet ernaar uit dat Doctor Who, de serie die in 2005 weer terugkeerde, nog een dertiende seizoen voor de boeg heeft. Jodie Whittaker, de huidige acteur die de hoofdpersoon speelt, onthulde in een recent interview met Entertainment Weekly dat ze voor nog een seizoen als tijdreiziger zal verschijnen. De serie is echter door de BBC nog niet officieel verlengd voor een dertiende seizoen.

Whittaker zei het volgende over de toekomst van de serie. “Er komt nog een nieuw seizoen. Dat mag ik eigenlijk niet zeggen, maar als ik het niet zou bevestigen dan zou ik liegen. Wat er na het dertiende seizoen gebeurt weet ik niet.”

Video on youtube
Vorige aflevering
The Vanquishers
The Vanquishers
13x06
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Doctor Who