Doctor Who

8.4 / 10
45 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Trailer twaalfde seizoen Doctor Who

De trailer is er en meer castingnieuws voor het twaalfde seizoen van de Britse sciencefictionserie Doctor Who.

The name is Doctor, The Doctor. Zo start de trailer van het twaalfde seizoen van Doctor Who. De BBC heeft de Doctor fans wel even in spanning gelaten. Maar eindelijk is hij daar, de nieuwe trailer voor het nieuwe seizoen. Ook is er nog meer castingnieuws.Op 22 november wist MijnSerie te vertellen dat een aantal bekende namen in het twaalfde seizoen zouden gaan meespelen. Nu zijn er nog meer namen vrijgegeven. Goran Višnjić ( ER) en Robert Glenister (Hustle) zullen beide te zien zijn in het twaalfde seizoen waarvan nog steeds niet bekend is gemaakt wanneer deze in 2020 van start zal gaan.

Glenister (foto) vertelde: "Ik verscheen voor het eerst in Doctor Who (1963) in The Caves of Androzani op de jonge leeftijd van 24 in 1984. Vijfendertig jaar later moest ik weer op de niet zo jonge leeftijd van bijna 60 jaar. Hoe de tijd vliegt!"Višnjić (foto) zei: "Ik ben altijd een grote fan geweest van Doctor Who, dus toen het aanbod kwam om een ​​van mijn favoriete mensen uit de geschiedenis te spelen, maakte dit mij zo blij om deel uit te kunnen maken van de serie en het werd een geweldige droombaan!"Doctor Who zal terugkeren met Jodie Whittaker die haar rol als de dertiende doctor hervat, naast Tosin Cole (Ryan), Mandip Gill (Yaz) en Bradley Walsh (Graham) die allemaal terugkeren voor hun tweede keer.

Vorige aflevering
Nikola Tesla's Night of Terror
12x04
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Watchmen (2019) is een Amerikaanse superheldenserie van de zender HBO. De serie ging in première in oktober 2019.
Vandaag, 12:00
The Walking Dead: World Beyond is een Amerikaanse horrorserie van de zender AMC. Het is een spin-off van The Walking Dead.
Vandaag, 11:00
De Amerikaanse fantasieserie Siren (2018) van Freeform brengt het verhaal over de stad Bristol Cove, die geobsedeerd is door zeemeerminnen die volgens een legende in een oud huis woonden.
Vandaag, 10:00
Freeform heeft bekend gemaakt dat de thrillerserie Last Summer in productie is gegaan, nadat er een succesvolle pilot was gemaakt.
Vandaag, 09:00
Good Trouble is een Amerikaanse dramaserie van de zender Freeform. De serie ging in première in januari 2019. Momenteel wordt het tweede seizoen uitgezonden.
Gisteren, 14:00
Grown-ish is een Amerikaanse komedieserie van de zender Freeform. Sinds 16 januari wordt het derde seizoen uitgezonden.
Gisteren, 13:00