Doctor Who

8.4 / 10
48 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Trailer twaalfde seizoen Doctor Who

De trailer is er en meer castingnieuws voor het twaalfde seizoen van de Britse sciencefictionserie Doctor Who.

The name is Doctor, The Doctor. Zo start de trailer van het twaalfde seizoen van Doctor Who. De BBC heeft de Doctor fans wel even in spanning gelaten. Maar eindelijk is hij daar, de nieuwe trailer voor het nieuwe seizoen. Ook is er nog meer castingnieuws.Op 22 november wist MijnSerie te vertellen dat een aantal bekende namen in het twaalfde seizoen zouden gaan meespelen. Nu zijn er nog meer namen vrijgegeven. Goran Višnjić ( ER) en Robert Glenister (Hustle) zullen beide te zien zijn in het twaalfde seizoen waarvan nog steeds niet bekend is gemaakt wanneer deze in 2020 van start zal gaan.

Glenister (foto) vertelde: "Ik verscheen voor het eerst in Doctor Who (1963) in The Caves of Androzani op de jonge leeftijd van 24 in 1984. Vijfendertig jaar later moest ik weer op de niet zo jonge leeftijd van bijna 60 jaar. Hoe de tijd vliegt!"Višnjić (foto) zei: "Ik ben altijd een grote fan geweest van Doctor Who, dus toen het aanbod kwam om een ​​van mijn favoriete mensen uit de geschiedenis te spelen, maakte dit mij zo blij om deel uit te kunnen maken van de serie en het werd een geweldige droombaan!"Doctor Who zal terugkeren met Jodie Whittaker die haar rol als de dertiende doctor hervat, naast Tosin Cole (Ryan), Mandip Gill (Yaz) en Bradley Walsh (Graham) die allemaal terugkeren voor hun tweede keer.

Vorige aflevering
The Timeless Children
The Timeless Children
12x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 16:09
Comic Con is voorbij, het nieuws komt nu mondjesmaat binnen. We hebben het nieuws van 27 juli tot en met 2 augustus voor je verzameld.
Gisteren, 09:00
De nieuwe dramaserie Filthy Rich (US) gaat eind september in première en het eerste seizoen van L.A.'s Finest wordt vanaf eind september uitgezonden bij FOX.
zondag, 12:00
Als er niets meer verandert gaan de opnames van de Amerikaanse actie politieserie S.W.A.T. (2017) aankomende week weer van start.
zondag, 11:00
1
Damon Wayans Jr. (Happy Together (2018)) zal de hoofdrol spelen in een nieuwe actie komedieserie van David Caspe, Matthew en Daniel Libman voor Peacock.
zondag, 10:00
Er komt een einde aan La Casa de Papel. Het Spaanse succes van Netflix zal met het recent aangekondigde vierde seizoen (vijfde deel) eindigen.
zondag, 09:00
3