Doctor Who

8.4 / 10
48 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Trailer twaalfde seizoen Doctor Who

De trailer is er en meer castingnieuws voor het twaalfde seizoen van de Britse sciencefictionserie Doctor Who.

The name is Doctor, The Doctor. Zo start de trailer van het twaalfde seizoen van Doctor Who. De BBC heeft de Doctor fans wel even in spanning gelaten. Maar eindelijk is hij daar, de nieuwe trailer voor het nieuwe seizoen. Ook is er nog meer castingnieuws.Op 22 november wist MijnSerie te vertellen dat een aantal bekende namen in het twaalfde seizoen zouden gaan meespelen. Nu zijn er nog meer namen vrijgegeven. Goran Višnjić ( ER) en Robert Glenister (Hustle) zullen beide te zien zijn in het twaalfde seizoen waarvan nog steeds niet bekend is gemaakt wanneer deze in 2020 van start zal gaan.

Glenister (foto) vertelde: "Ik verscheen voor het eerst in Doctor Who (1963) in The Caves of Androzani op de jonge leeftijd van 24 in 1984. Vijfendertig jaar later moest ik weer op de niet zo jonge leeftijd van bijna 60 jaar. Hoe de tijd vliegt!"Višnjić (foto) zei: "Ik ben altijd een grote fan geweest van Doctor Who, dus toen het aanbod kwam om een ​​van mijn favoriete mensen uit de geschiedenis te spelen, maakte dit mij zo blij om deel uit te kunnen maken van de serie en het werd een geweldige droombaan!"Doctor Who zal terugkeren met Jodie Whittaker die haar rol als de dertiende doctor hervat, naast Tosin Cole (Ryan), Mandip Gill (Yaz) en Bradley Walsh (Graham) die allemaal terugkeren voor hun tweede keer.

Vorige aflevering
The Timeless Children (2)
The Timeless Children (2)
12x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

OWN heeft Tyler Perry's The Haves and the Have Nots beëindigd, er zal geen negende seizoen van de Amerikaanse dramaserie verschijnen.
Vandaag, 13:00
Young Rock en The Kenan Show gaan midden februari in première bij NBC. Het tweede seizoen van Zoey's Extraordinary Playlist gaat voorlopig op pauze.
Vandaag, 12:00
Het is bekend wie de hoofdrollen gaan vervullen in de seriebewerking van I Know What You Did Last Summer, die vorig jaar werd besteld door Amazon Prime Video.
Gisteren, 14:00
1
Pistol is gebaseerd op het memoir Lonely Boy: Tales from a Sex Pistol van de legendarische Sex Pistols gitarist Steve Jones.
Gisteren, 13:00
1
Beau Willimon (House of Cards (2013)) werkt aan een nieuwe serie, die gebaseerd is op het bordspel Risk van Hasbro.
Gisteren, 10:00
1
Nog voor de première van het vijfde seizoen is Animal Kingdom (2016) vernieuwd met een zesde, tevens laatse, seizoen.
Gisteren, 09:00