Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Stephen Fry en Sir Lenny Henry in Doctor Who

Doctor Who is een Britse sciencefictionserie van de zender BBC One. De serie ging in première in 2005 en begin 2020 zal het twaalfde seizoen verschijnen.

Het nieuwe seizoen kenmerkt de terugkeer van Jodie Whitaker als Doctor. Tosin Cole, Mandip Gill en Bradley Walsh keren allemaal terug voor hun tweede seizoen. De zeer bekende acteurs Stephen Fry en Sir Lenny Henry CBE verschijnen ook in de eerste aflevering van het twaalfde seizoen.


Stephen Fry

BBC America meldt het volgende: “Terwijl de TARDIS door de ruimte terugschiet, zullen twee Britse televisielegendes zich bij de Doctor en haar vrienden voegen. De iconen Stephen Fry (The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy, A Bit of Fry and Laurie) en Sir Lenny Henry CBE (Broadchurch, Chef!) verschijnen beide in de seizoensopener wanneer de TARDIS opnieuw landt. Gewapend met een schat aan acteerervaring zijn beide meer dan uitgerust om oog in oog te komen te staan ​​met de Time Lord en haar vrienden, maar of ze vrienden of vijanden zijn valt nog te bezien.”
Vorige aflevering
The Vanquishers
The Vanquishers
13x06
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_anonymous
22 nov 2019 17:18 -
Sinds Jodie Whitaker en Chris Chibnall de serie hebben overgenomen mag je dit geen Doctor Who meer noemen.
Reageer
avatar_BadWolf
23 nov 2019 02:05
Ben het helemaal met je eens. Heb het vorig seizoen 3 afleveringen de kans geven maar het is voor mij einde tijdperk Doctor Who.
Reageer
Doctor Who