Doctor Who

8.4 / 10
45 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Stephen Fry en Sir Lenny Henry in Doctor Who

Doctor Who is een Britse sciencefictionserie van de zender BBC One. De serie ging in première in 2005 en begin 2020 zal het twaalfde seizoen verschijnen.

Het nieuwe seizoen kenmerkt de terugkeer van Jodie Whitaker als Doctor. Tosin Cole, Mandip Gill en Bradley Walsh keren allemaal terug voor hun tweede seizoen. De zeer bekende acteurs Stephen Fry en Sir Lenny Henry CBE verschijnen ook in de eerste aflevering van het twaalfde seizoen.


Stephen Fry

BBC America meldt het volgende: “Terwijl de TARDIS door de ruimte terugschiet, zullen twee Britse televisielegendes zich bij de Doctor en haar vrienden voegen. De iconen Stephen Fry (The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy, A Bit of Fry and Laurie) en Sir Lenny Henry CBE (Broadchurch, Chef!) verschijnen beide in de seizoensopener wanneer de TARDIS opnieuw landt. Gewapend met een schat aan acteerervaring zijn beide meer dan uitgerust om oog in oog te komen te staan ​​met de Time Lord en haar vrienden, maar of ze vrienden of vijanden zijn valt nog te bezien.”
Vorige aflevering
The Timeless Children
12x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_H3nDri3
22 nov 2019 17:18 -
Sinds Jodie Whitaker en Chris Chibnall de serie hebben overgenomen mag je dit geen Doctor Who meer noemen.
Reageer
avatar_BadWolf
23 nov 2019 02:05
Ben het helemaal met je eens. Heb het vorig seizoen 3 afleveringen de kans geven maar het is voor mij einde tijdperk Doctor Who.
Reageer

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld: lege supermarkt-schappen, straten en pleinen. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe vul je je tijd? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 16:00
Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën.
Gisteren, 15:00
4
In de maand maart kwam de economie van Nederland tot een halt. De strijd aangaan met corona was nu het enige nieuws wat belangrijk was. Voorkomen dat mensen besmet raken en ziek worden.
Gisteren, 14:00
4
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van The New Pope. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 13:00
De populaire komedieserie De Luizenmoeder krijgt een film de opnames zijn gepland voor tweede helft 2020.
Gisteren, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56