Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Jodie Whittaker bevestigt twaalfde seizoen van Doctor Who

Whittaker is naast de eerste vrouwelijke Doctor ook de dertiende Doctor Who sinds de serie van start ging in 1963. En er komt een twaalfde seizoen.

In juli 2017 werd al bekend gemaakt dat Jodie Whittaker de dertiende Doctor zou gaan worden in het elfde seizoen van de langlopende sciencefictionserie. En nu is er door Whittaker zelf aangekondigd dat ze ook in het twaalfde seizoen de rol zal gaan spelen van de iconische Doctor.

"Ik kan niet wachten om opnieuw in de huid te kruipen van de Doctor", vertelde Whittaker aan The Hollywood Reporter. "Het is zo'n geweldige rol. Het is een buitengewone reis tot nu toe en ik ben nog niet helemaal klaar om het stokje nu al over te geven."


Op 9 december zal de laatste tiende aflevering van het elfde seizoen worden uitgezonden. En dit jaar komt er geen kerstspecial maar een nieuwjaarsspecial. Die zal op 1 januari 2019 worden uitgezonden en heet Who's Year's Day' special. En in het najaar van 2019 zal het twaalfde seizoen te zien zijn bij de BBC.

Hoe vind jij de nieuw Doctor Who? Is het terecht dat ze zeker nog een seizoen blijft?



Jodie Whittaker
Vorige aflevering
The Vanquishers
The Vanquishers
13x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (5)

avatar_anonymous
08 dec 2018 13:34 -
Nog niet veel gezien van het 11e seizoen, alleen wat flitsen van de eerste aflevering. Met de feestdagen de 10 afleveringen er eens door heen jagen :)

Wel blij dat Jodie Whittaker blijft, het is toch een geweldige actrice, maar als ik de verschillende reacties lees van andere fans valt seizoen 11 wat tegen, mede vanwege teveel personages en het matige schrijfwerk. Hoop dat ze dat probleem gaan aanpakken dan in seizoen 12.
Reageer
avatar_sharky
08 dec 2018 14:45 - 08 dec 2018 14:47
Heb tot nu toe op bbc 9 afleveringen gezien,Jodie whittaker doet het naar mijn mening erg goed. Ben ook erg blij te horen dat ze nog een seizoen blijft.De verhalen zijn op zich niet slecht alleen niet helemaal wat je van doctor who gewend ben en dat is tegen het zere voet van aardig wat die hard fans.Die willen daleks,cybermen en de andere vijanden die je dit seizoen totaal niet zie.
Reageer
avatar_systembve
09 dec 2018 16:43 -
Dit 11e seizoen is te politiek correct! Jodie is niet goed. De villains zijn niet goed. De companions zijn niet goed. De verhalen zijn niet goed.Erg jammer, mijn favoriete serie is slachtoffer geworden van de SJW's!
Reageer
avatar_anonymous
09 dec 2018 21:14
Voorbeelden? Of kun je alleen iets doms typen?
Reageer
avatar_RooRay
10 dec 2018 00:25
Nee jou commentaar is opbouwend te noemen
Reageer
Doctor Who