Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Seizoen elf Doctor Who’s schrijvers en regisseurs bekend gemaakt

Het elfde seizoen van Doctor Who heeft nog steeds geen startdatum, maar wel is bekend gemaakt wie er creatief achter de schermen aan de slag gaan.

BBC One heeft bekend gemaakt welke schrijvers en regisseurs er achter de schermen zullen meegaan werken aan het elfde seizoen van Doctor Who. Naast de nieuwe Doctor Jodie Whittaker en een nieuwe showrunner Chris Chibnall heeft de serie vijf schrijvers en vier regisseurs aangetrokken. Dit om de aan de vraag naar meer diversiteit in de serie te kunnen voldoen.



De vijf schrijvers zijn; Malorie Blackman (Pig Heart Boy), Ed Hime (Skins), Pete McTighe (Wentworth), Vinay Patel (The Good Karma Hospital) en Joy Wilkinson (Doctors). De vier regisseurs zijn; Sallie Aprahamian (EastEnders), Jamie Childs (His Dark Materials), Jennifer Perrot (Doctors) en Mark Tonderai (Black Lightning). Dat maakt het creatieve team divers en gevarieerd in ervaring.
Vorige aflevering
The Vanquishers
The Vanquishers
13x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_BadWolf
23 aug 2018 19:39 -
Bij het gebruik van het woord meer 'Diversiteit' krijg ik het al benauwd. Dit voorspelt niet veel goeds voor de serie. Straks wil de 'Doctor' een andere TARDIS want deze is te mannelijk.
Reageer
Doctor Who