Doctor Who

8.4 / 10
45 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Het tiende seizoen van Doctor Who in augustus bij Netflix

Wanneer het elfde seizoen, met een nieuwe Doctor, bij BBC One van start zal gaan is nog niet bekend. Maar het tiende seizoen zal binnenkort te zien zijn bij Netflix.

In het tiende seizoen speelt Peter Capaldi (The Musketeers) de twaalfde Doctor, hij nam de rol over van Matt Smith (The Crown). In het tiende seizoen, de laatste voor Capaldi, nam Pearl Mackie (Doctors), ze speelt Bill Pots, het stokje over van Jenna Coleman (Victoria) als reisgenoot van de Doctor.Het tiende seizoen is niet alleen de laatste voor Doctor twaalf, Capaldi, maar ook showrunner Steven Moffat (Sherlock) nam afscheid. Zijn functie wordt in het elfde seizoen overgenomen door Chris Chibnall (Broadchurch) en de rol van de dertiende Doctor zal worden overgenomen, of eigenlijk zal de Doctor regenereren in Jodie Whittaker (Trust Me (2017).Lees hier de recensie van Hessel Hoekstra over het tiende seizoen van Doctor Who. Vanaf 15 augustus is het tiende seizoen te streamen bij Netflix.
Vorige aflevering
The Haunting of Villa Diodati
12x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

I Am Not Okay With This is een Amerikaanse dramedyserie die Netflix eind februari gaat lanceren.
Vandaag, 11:00
Kellye Nakahara Wallett, die Kellye Yamato speelde in alle elf seizoenen van de klassieke serie M*A*S*H, is overleden.
Vandaag, 10:00
De serie Amazing Stories (2020) gaat binnenkort in première bij Apple TV+. Het is een nieuwe versie van de anthologieserie uit de jaren 80 van Steven Spielberg, die destijds bij NBC te zien was.
Vandaag, 09:00
De Engelse zender Sky heeft de eerste trailer onthuld voor de financiële thrillerserie Devils met Patrick Dempsey in de hoofdrol.
Gisteren, 16:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 15:00
1
Costa! is een Nederlandse komedieserie die tussen 2001 en 2005 werd uitgezonden door BNN.
Gisteren, 11:06
2