Doctor Who

8.4 / 10
48 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Het tiende seizoen van Doctor Who in augustus bij Netflix

Wanneer het elfde seizoen, met een nieuwe Doctor, bij BBC One van start zal gaan is nog niet bekend. Maar het tiende seizoen zal binnenkort te zien zijn bij Netflix.

In het tiende seizoen speelt Peter Capaldi (The Musketeers) de twaalfde Doctor, hij nam de rol over van Matt Smith (The Crown). In het tiende seizoen, de laatste voor Capaldi, nam Pearl Mackie (Doctors), ze speelt Bill Pots, het stokje over van Jenna Coleman (Victoria) als reisgenoot van de Doctor.Het tiende seizoen is niet alleen de laatste voor Doctor twaalf, Capaldi, maar ook showrunner Steven Moffat (Sherlock) nam afscheid. Zijn functie wordt in het elfde seizoen overgenomen door Chris Chibnall (Broadchurch) en de rol van de dertiende Doctor zal worden overgenomen, of eigenlijk zal de Doctor regenereren in Jodie Whittaker (Trust Me (2017).Lees hier de recensie van Hessel Hoekstra over het tiende seizoen van Doctor Who. Vanaf 15 augustus is het tiende seizoen te streamen bij Netflix.
Vorige aflevering
The Timeless Children
The Timeless Children
12x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

ABC heeft tien afleveringen besteld van Rebel van Krista Vernoff (Grey's Anatomy). De serie is gebaseerd op het leven van activiste Erin Brockovich.
Vandaag, 09:30
Het derde seizoen van de Britse misdaadserie Riviera van Sky Atlantic is vanaf eind oktober te bekijken bij Videoland.
Gisteren, 11:00
Disney+ heeft een trailer gedeeld voor het tweede seizoen van de Amerikaanse sciencefictionserie The Mandalorian. Het nieuwe seizoen gaat eind oktober in première.
Gisteren, 10:00
Eind oktober zal het derde seizoen van de Amerikaanse dramatische thrillerserie Killing Eve op Videoland verschijnen.
Gisteren, 09:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het negende seizoen van Hawaii Five-0. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
woensdag, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
woensdag, 10:56