Doctor Who

8.4 / 10
45 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Doctor Who vernieuwd voor een zevende seizoen

Doctor Who is vernieuwd voor een zevende seizoen, dit maakte BBC gisteren bekend. Het zevende seizoen zal bestaan uit 14 afleveringen, dit is inclusief een speciale kerst aflevering.

Matt Smith zal ook in het zevende seizoen te zien zijn als de Doctor. Het wordt voor hem het derde jaar dat hij deze rol vertegenwoordigt.

Er is nog niks bekend of de medespelers Amy Pond (Karen Gillan) en haar man Rory (Arthur Darvill) terug zullen keren voor het zevende seizoen. Maar de kans is vrij groot dat ze wel te zien zijn - mits ze seizoen zes overleven.
Vorige aflevering
The Timeless Children
12x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Netflix heeft een trailer vrijgegeven voor het tweede seizoen van After Life met Ricky Gervais in de hoofdrol.
Vandaag, 10:00
Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 16:00
2
Netflix heeft de releasedatum van de nieuwe komedieserie Space Force bekendgemaakt. Vrijdag 29 mei kunnen we de serie, die afkomstig is van de makers van The Office, bekijken op de streamingdienst.
Gisteren, 13:05
Het tweede seizoen van Homecoming, met een nieuw verhaal en een nieuwe actrice in de hoofdrol, start eind mei op Amazon Prime Video.
Gisteren, 12:00
Vanaf begin juni zend Fox elke maandag twee afleveringen uit van The Handmaid's Tale. Seizoen een en twee zijn achter elkaar te zien, het derde seizoen volgt later.
Gisteren, 11:00