Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Eerste beelden van Peter Capaldi’s vertrek als Doctor Who

Kerstmis wordt dit jaar er één van afscheid nemen en welkom heten van de oude en nieuwe Doctor Who.

De fans moeten nog even geduld hebben voor ze afscheid kunnen nemen van Peter Capaldi als de twaalfde Doctor Who. En Capaldi is niet de enige die afscheid neemt. Ook showrunner Steven Moffat gaat afscheid nemen na een zeer lange tijd gediend te hebben bij Doctor Who. En we kunnen het niet met zekerheid zeggen, misschien gaan ze allemaal weg, misschien maar één. Of misschien blijven ze allemaal: Pearl Mackie (Bill), Michelle Gomez (Missy) en Matt Lucas (Nardole). Hier moet wel wat vraagtekens bij worden gezet, want al enige tijd geleden had Gomez aangegeven dat ze net als Capaldi en Moffat in het tiende seizoen afscheid zou nemen van Doctor Who.

Maar terug naar de kerstspecial: In deze special zal David Bradley (Game of Thrones) de allereerste Doctor Who gaan spelen, oorspronkelijk gespeeld door William Hartnell. Bradley speelde al eerder Hartnell in een biopic over het maken van de allereerste aflevering van Doctor Who, Who, An Adventure in Space and Time.

Tijdens de kerstspecial zal de Doctor herboren worden, met een ander gezicht en lichaam, in de nieuwe Doctor, gespeeld door Jodie Whittaker. De kerstspecial begint met de originele doctor om over te gaan in Bradley; ‘One Man. One Destiny. Twice.’ Het concept? Ze zijn gevangen in een enkel moment om een team te vormen met Mark Gattis’ The Captain en samen met hen op avontuur gaat. O ja, en Bill komt terug. Pearl Mackie zal te zien zijn in de special die ‘Twice Upon a Time’ zal gaan heten.

Video on youtube


Wat denk jij van Jodie Whittaker als dertiende Doctor? Hoop je dat Pearl Mackie en Matt Lucas zullen terugkeren in het elfde seizoen van Doctor Who?


Pearl Mackie en Matt Lucas. Zullen zij blijven?

Steven Moffat en Peter Capaldi nemen afscheid

Jodie Whittaker de nieuwe Doctor Who
Vorige aflevering
The Vanquishers
The Vanquishers
13x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_anonymous
24 jul 2017 13:54 -
Van mij mag Bill (Pearl Mackie) wel terugkeren in seizoen 11. Moest in het begin erg wennen aan haar, maar ze heeft het goed gedaan. Nardole (Matt Lucas) hoeft voor mij niet terug te keren als vast personage, daarvoor voegt hij te weinig toe vind ik, maar voor af en toe is het wel een leuke toevoeging. Missy zal ik gaan missen, Michelle Gomez speelde de rol perfect.

Over de nieuwe Doctor heb ik nog mijn twijfels. Twijfel niet aan de kundigheid van de actrice, maar ben wel heel benieuwd hoe het zal gaan met een vrouwelijke Doctor.
Reageer
avatar_sharky
24 jul 2017 18:48 -
Eerst een lesbische metgezel (Bill / Pearl mackie) en nu een vrouwelijke doctor de britten gaan eindelijk met de tijd mee.Heb niet echt twijfels over een vrouwelijke doctor maar ben wel erg benieuwd hoe het haar afgaat.Moet eerlijk zeggen dat ik geen groot fan van Peter Capaldi ben/was in de rol van de doctor.Dus voor mij is het positief dat nu een andere doctor komt.We moeten alleen jammergenoeg nog een aardig tijdje wachten op nieuwe afleveringen.
Reageer
Doctor Who