Doctor Horrible's Sing-Along Blog

6.4 / 10
15 min
Comedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
6.4 / 10
1seizoenen/3afleveringen/2008 - 2008 
NetwerkNetflix
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:15 min20082008 (Beëindigd)
Genres:Comedy
Netwerk:Netflix
Doctor Horrible's Sing-Along Blog is een Amerikaanse komedieserie van de zender Netflix. De serie ging in première op 15 juli 2008.

Dr. Horrible, een aspirant-supervillain met zijn eigen videoblog, probeert deel te nemen aan de prestigieuze Evil League of Evil (geleid door de legendarische "volbloed van zonde", Bad Horse), maar zijn plannen worden meestal verijdeld door de egoïstische superheld Captain Hammer . Horrible's leven wordt voor een lus gegooid wanneer hij verliefd wordt op Penny, een mooie en optimistische pleitbezorger voor de daklozen die hij ontmoet bij de wasserette, een situatie die zichzelf nog ingewikkelder maakt wanneer Penny begint te daten met de lompe, magere Hamer nadat hij haar blijkbaar redt leven. Kan Horrible, geconfronteerd met de taak om indruk te maken op de League, zijn eigen incompetentie overwinnen om de dag te verpesten, de held te doden en toch het meisje te krijgen?
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 3
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Doctor Horrible's Sing-Along Blog.

Vergelijkbare series

Doctor Horrible's Sing-Along Blog