Divorce (2016)

6.9 / 10
25 min
Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Divorce (2016) vernieuwd, maar nog niet officieel

Divorce (2016) is vernieuwd door HBO, de schrijvers zijn weer van start gegaan, maar ze hebben het nog niet echt officieel bevestigd.

Casey Bloys vertelde: “We hebben een schrijverskamer die bezig is, scripts worden geschreven. Als ze in goede vorm zijn willen wij doorgaan maar Sarah Jessica {Parker} en iedereen moet zich goed voelen bij waar we naar toe gaan.”

Dus het derde seizoen wordt op dit moment geschreven, maar de cast en crew moeten het wel met de verhaallijn eens zijn. Ze moeten zich gelukkig voelen met het pad dat ze in het derde seizoen moeten gaan bewandelen. Daarom is het nog niet geheel officieel aangekondigd. Want de sterren van Divorce (2016) kunnen eventueel nog roet in het eten gooien.In Divorce (2016) speelt) Parker Frances, een vrouw die plotseling haar leven en haar huwelijk begint te herwaarderen en erachter komt dat een scheiding en een nieuwe start moeilijker is dan ze had verwacht.
Vorige aflevering
Knock Knock
03x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het zesde en laatste seizoen van komedieserie Silicon Valley start op 27 oktober bij HBO, zo heeft de zender bekend gemaakt.
Vandaag, 12:00
Krypton is een Amerikaanse sciencefictionserie van de zender Syfy. Op 14 augustus werd het tweede seizoen afgesloten, en daar blijft het bij.
Vandaag, 11:00
Netflix kondigde vrijdag, precies 42 jaar na het overlijden van Elvis Presley, een animatieserie aan over de zanger. De titel wordt Agent King.
Vandaag, 10:00
Fans van de historische misdaadserie Peaky Blinders moeten tot 4 oktober wachten tot het vijfde seizoen op Netflix verschijnt.
Vandaag, 09:00
2
Ray Donovan is een Amerikaanse dramaserie van de zender Showtime. Op 17 november gaat het zevende seizoen van start.
Gisteren, 13:00
The Kominsky Method is een Amerikaanse komedieserie van Netflix. Het eerste seizoen verscheen in november 2018 en op 25 oktober gaat het tweede seizoen van start, zo heeft Netflix bekend gemaakt.
Gisteren, 12:00