Divorce (2016)

6.8 / 10
25 min
Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Divorce (2016) vernieuwd, maar nog niet officieel

Divorce (2016) is vernieuwd door HBO, de schrijvers zijn weer van start gegaan, maar ze hebben het nog niet echt officieel bevestigd.

Casey Bloys vertelde: “We hebben een schrijverskamer die bezig is, scripts worden geschreven. Als ze in goede vorm zijn willen wij doorgaan maar Sarah Jessica {Parker} en iedereen moet zich goed voelen bij waar we naar toe gaan.”

Dus het derde seizoen wordt op dit moment geschreven, maar de cast en crew moeten het wel met de verhaallijn eens zijn. Ze moeten zich gelukkig voelen met het pad dat ze in het derde seizoen moeten gaan bewandelen. Daarom is het nog niet geheel officieel aangekondigd. Want de sterren van Divorce (2016) kunnen eventueel nog roet in het eten gooien.In Divorce (2016) speelt) Parker Frances, een vrouw die plotseling haar leven en haar huwelijk begint te herwaarderen en erachter komt dat een scheiding en een nieuwe start moeilijker is dan ze had verwacht.
Vorige aflevering
Knock Knock
Knock Knock
03x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie Enslaved. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
In 2019 bestelde Apple TV+ de dramedyserie Mr. Corman, nu heeft Apple TV+ heeft de premièredatum van Mr. Corman bekend gemaakt.
Vandaag, 13:00
HBO Max heeft Love and Death van David E. Kelley (Big Little Lies) besteld. Elizabeth Olsen (Marvel's WandaVision) zal te zien zijn in een van de hoofdrollen.
Vandaag, 12:00
Julianne Nicholson (The Outsider (2020)) is gecast voor de hoofdrol in de seriebewerking van de bestseller Separation Anxiety van Laura Zigman.
Vandaag, 11:00
De cast voor de nieuwe serie From Scratch is compleet. Zes acteurs hebben zich bij de cast gevoegd voor terugkerende rollen, daarnaast zijn de gastrollen ook vervult.
Vandaag, 10:00
Shoot The Moon van Daniel Dae Kim (Hawaii Five-0) is in productie bij Amazon. Ken Jeong (Community) zal de hoofdrol vervullen.
Gisteren, 13:00