Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Divorce (2016) vernieuwd, maar nog niet officieel

Divorce (2016) is vernieuwd door HBO, de schrijvers zijn weer van start gegaan, maar ze hebben het nog niet echt officieel bevestigd.

Casey Bloys vertelde: “We hebben een schrijverskamer die bezig is, scripts worden geschreven. Als ze in goede vorm zijn willen wij doorgaan maar Sarah Jessica {Parker} en iedereen moet zich goed voelen bij waar we naar toe gaan.”

Dus het derde seizoen wordt op dit moment geschreven, maar de cast en crew moeten het wel met de verhaallijn eens zijn. Ze moeten zich gelukkig voelen met het pad dat ze in het derde seizoen moeten gaan bewandelen. Daarom is het nog niet geheel officieel aangekondigd. Want de sterren van Divorce (2016) kunnen eventueel nog roet in het eten gooien.In Divorce (2016) speelt) Parker Frances, een vrouw die plotseling haar leven en haar huwelijk begint te herwaarderen en erachter komt dat een scheiding en een nieuwe start moeilijker is dan ze had verwacht.
Vorige aflevering
Alone Again, Naturally
02x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst