Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Dramaserie Dit zijn wij in november op NPO 1

In november start bij KRO-NCRV op NPO 1 de nieuwe zestiendelige dramaserie Dit zijn wij, gebaseerd op de Amerikaanse NBC-hit This Is Us.

Dit zijn wij is een vernieuwende dramaserie die een bijzonder ensemble van karakters volgt. De serie vertelt het verhaal van de jonge ouders Johan en Anna, die hun kinderen op de best mogelijke manier proberen op te voeden. Daarnaast ziet de kijker ook nog drie andere personages, de 35-jarigen Katja, Kasper en Edgar. Ze worstelen met hun persoonlijke uitdagingen, maar hebben een ding gemeen: ze zijn allemaal op zoek naar liefde, waardering en voldoening in hun leven. Deze liefdevolle, ontroerende serie onthult hoe de kleinste gebeurtenissen in ons leven impact hebben op wie we zijn en willen worden. En hoe de connecties die we met elkaar delen tijd, afstand en zelfs de dood kunnen overbruggen.

8277 Ditzijnwij
Fockeline Ouwerkerk en Vincent van der Valk

In Dit zijn wij spelen Fockeline Ouwerkerk (in de rol van Anna), Vincent van der Valk (Johan), Kay Greidanus (Kasper), Esmée van Kampen (Katja), Romano Haynes (Edgar), Jasmine Sendar (Denise), Dennis Willekens (Jacob) en Felix Burleson (Frank). De dramaserie is geregisseerd door Mark de Cloe en Simone van Dusseldorp. De bewerking van het scenario is geschreven door Inge Nirvana, tevens eindredactie, en Pauline van Mantgem. Dit zijn wij is een productie van NL Film (De Zaak Menten, Penoza).

De uitzendingen van de serie Dit zijn wij gaan van start op donderdag 14 november.
Vorige aflevering
Klavertje vier
Klavertje vier
01x16
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Dit zijn wij