Dit zijn wij

7.8 / 10
50 min
Drama
Volg deze serie
7.8 / 10
1seizoenen/16afleveringen/2019 - heden
NetwerkKRO-NCRV
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:50 min2019 - heden
Genres:Drama
Netwerk:KRO-NCRV
Dit zijn wij is een Nederlandse dramaserie van de zender KRO-NCRV. De serie ging in première op 14 november 2019.

De dramaserie Dit zijn wij vertelt het verhaal van de jonge ouders Johan en Anna, die hun kinderen op de best mogelijke manier proberen op te voeden. Daarnaast volgen we ook nog drie andere personages, de 35-jarigen Katja, Kasper en Edgar. Ze worstelen met hun persoonlijke uitdagingen, maar hebben één ding gemeen: ze zijn allemaal op zoek naar liefde, waardering en voldoening in hun leven. Deze liefdevolle, ontroerende serie onthult hoe de kleinste gebeurtenissen in ons leven impact hebben op wie we zijn en willen worden.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 16
Seizoen 1

Populaire reacties (7)

avatar Thule
8
1 dec 2019
Op youtube heb ik een mooi stukje achtergelaten vanwege de kritiek op de serie die iedereen had neergeschreven dat verdient deze nederlandse serie niet maar dat is mijn Persoonlijke mening hierover..
avatar Anjo
9
5 maa 2020
Genoten van deze liefdevolle serie! Rust en tijd voor emotie en ook nog grappig. Jammer dat t neergesabeld wordt door sommigen. Acteurs zijn goed!

Vergelijkbare series

Dit zijn wij