Disparu à jamais

-
50 min
Miniserie
Volg deze serie
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Premièredatum en trailer voor Disparu à jamais

Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Disparu à jamais, ook bekend als Gone for Good. De nieuwste Harlan Coben serie verschijnt volgende maand.

De series die gebaseerd zijn op de verhalen van Harlan Coben slaan goed aan bij de kijkers. Niet gek dat Netflix dit soort series blijft maken. Na W głębi lasu, The Sranger (2020), Safe en El Inocente verschijnt binnenkort de Franstalige Disparu à jamais. Vanaf 13 augustus kan de nieuwste Harlan Coben serie bekeken worden. Er zullen vijf afleveringen verschijnen.

De serie draait om dertiger Guillaume Lucchesi, hij is ervan overtuigd een link te hebben gevonden met het verschrikkelijke drama waarbij hij zijn zijn eerste liefde en zijn broer verloor. Tien jaar na dat drama verdwijnt Judith, wiens liefde hem overeind hield. Om haar te vinden wordt Guillaume gedwongen de waarheden die zijn omgeving voor hem verborgen hield onder ogen te zien. Bekijk hieronder de trailer.

Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het elfde, tevens laatste, seizoen van The Walking Dead zal kort na de première bij AMC ook te bekijken bij FOX en Disney+.
Vandaag, 11:00
Eindelijk heeft ook FOX na ABC, CBS, NBC en The CW het schema aangekondigd voor het herfstseizoen.
Vandaag, 10:00
Syfy heeft de premièredatum van Day Of The Dead bekend gemaakt, daarnaast is er ook een trailer uitgebracht van de horrorserie.
Gisteren, 16:00
Hoewel de productie van het dertiende seizoen van Doctor Who nog bezig is, zijn al wel de eerste beelden gedeeld van het nieuwe seizoen van de Britse sciencefictionserie.
Gisteren, 15:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 14:00
Tijdens het Comic-Con @Home panel heeft Showtime de premièredatum voor het vervolg van Dexter, Dexter: New Blood bekend gemaakt. De serie verschijnt in november.
Gisteren, 13:00