Disparu à jamais

6.8 / 10
50 min
Miniserie
Volg deze serie
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Premièredatum en trailer voor Disparu à jamais

Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Disparu à jamais, ook bekend als Gone for Good. De nieuwste Harlan Coben serie verschijnt volgende maand.

De series die gebaseerd zijn op de verhalen van Harlan Coben slaan goed aan bij de kijkers. Niet gek dat Netflix dit soort series blijft maken. Na W głębi lasu, The Sranger (2020), Safe en El Inocente verschijnt binnenkort de Franstalige Disparu à jamais. Vanaf 13 augustus kan de nieuwste Harlan Coben serie bekeken worden. Er zullen vijf afleveringen verschijnen.

De serie draait om dertiger Guillaume Lucchesi, hij is ervan overtuigd een link te hebben gevonden met het verschrikkelijke drama waarbij hij zijn zijn eerste liefde en zijn broer verloor. Tien jaar na dat drama verdwijnt Judith, wiens liefde hem overeind hield. Om haar te vinden wordt Guillaume gedwongen de waarheden die zijn omgeving voor hem verborgen hield onder ogen te zien. Bekijk hieronder de trailer.

Vorige aflevering
Fred
Fred
01x05
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Er komt een griezelige herfst aan - de I Know What You Did Last Summer trailer is nu te bekijken!
Gisteren, 14:02
1
Naast de hoofdrol als Rivers, zal Hahn uitvoerend produceren. The Comeback Girl zal geregisseerd en uitvoerend worden geproduceerd door Greg Berlanti en Cosmo Carlson zal schrijven en uitvoerend produceren.
Gisteren, 13:10
Sean Bean en Nicola Walker spelen de hoofdrol in Stefan Golaszewski-drama Marriage.
Gisteren, 13:02
Netflix heeft een serieorder overhandigd aan een vierdelige, gelimiteerde seriebewerking van Anthony Doerr's Pulitzer Prize-winnende bestseller All the Light We Cannot See van Shawn Levy en Steven Knight.
Gisteren, 12:00
Na een verhitte biedingsstrijd heeft Hulu de drama Black Cake, van Women of the Movement-maker Marissa Jo Cerar, Oprah Winfrey 's Harpo Films en Aaron Kaplan 's Kapital Entertainment binnengehaald.
Gisteren, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03