Dirty Sexy Money

7.1 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Nu op DVD Dirty Sexy Money seizoen 2

Dirty Sexy Money seizoen twee ligt vanaf vandaag in de winkel. Het tweede seizoen van de serie telt 13 aflevering en duurt in totaal 540 minuten.

Dirty Sexy Money seizoen 2 inhoud
Maak je klaar voor het heerlijk schandalige laatste seizoen van Dirty Sexy Money. De meest manipulatieve familie op televisie geeft nieuwe invulling aan drama-tv in een jaar vol bedrog, spanning en zelfs moord. Geld heeft zijn gelijke gevonden in de Darlings - ze maken er fl ink gebruik maar ook misbruik van. Maar zal de geldstapel van de familie groot genoeg zijn om ze uit een heel nieuwe wereld vol problemen te houden? En zal de verleiding van geld en macht Nick naar de donkere kant van het Darling imperium trekken?
Met Donald Sutherland, Peter Krause en Lucy Liu heeft Dirty Sexy Money een cast zoals je die niet veel op tv tegenkomt. Beleef het spannende hoogtepunt van de serie, compleet met exclusief bonusmateriaal. Dit is het toppunt van verslavende televisie.

Extra's
De Darlings en de regie | Wat een klapper | Dirty Sexy Lekker | Bloopers van het tweede seizoen | Deleted scenes

Specificaties
Taal : Engels
Audio : Dolby Digital 5.1
Ondertiteling : Nederlands | Engels

Klik hier om deze dvd direct te kopen
Vorige aflevering
The Bad Guy
The Bad Guy
02x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Oktober 2020 ziet er nog steeds niet uit al gebruikelijk. Maar aan (nieuwe) series gelukkig nog geen gebrek.
Vandaag, 11:00
2
Family Guy is door FOX vernieuwd met een nieuw seizoen en Bob's Burgers is door het netwerk vernieuwd met twee nieuwe seizoen.
Gisteren, 14:00
Het derde seizoen van Amerikaanse sciencefictionserie Star Trek: Discovery gaat binnenkort in première. Het seizoen verschijnt kort daarna ook op Netflix.
Gisteren, 13:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 12:02
Het tweede seizoen van The Alienist, ook bekend als The Alienist: Angel of Darkness, met Dakota Fanning in de hoofdrol is vanaf eind oktober te zien bij Netflix.
Gisteren, 11:00
This Is Us zou oorspronkelijk 10 november terug keren met een nieuw seizoen, maar de Amerikaanse dramaserie gaat twee weken eerder dan gepland in première.
Gisteren, 10:00