Dirty John

7.3 / 10
45 min
Anthologie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Christian Slater en Amanda Peet in tweede seizoen Dirty John

Dirty John is een Amerikaanse anthologieserie van de zender USA Network. Het eerste seizoen is hier te zien bij Netflix.

Dirty John is gebaseerd op een reeks artikelen (gevolgd door een podcast) van LA Times-journalist Christopher Goffard. Christian Slater (Mr. Robot) en Amanda Peet (The Romanoffs) spelen de hoofdrollen in het tweede seizoen van Dirty John. Het nieuwe seizoen volgt Betty Broderick (Amanda Peet), een charismatische en immer liefdevolle moeder die getrouwd is met Dan (Christian Slater). Het vermoeden dat haar man vreemdgaat met zijn assistente leidt echter tot een slopende echtscheiding en later zelfs tot een dubbele moord.


Amanda Peet

USA Network, die de misdaadserie heeft overgenomen van Bravo, heeft nog niet gemeld wanneer het tweede seizoen van Dirty John zal verschijnen. In januari 2019 werd het eerste seizoen van acht afleveringen afgesloten. Recensent Wichita van Rijkom van MijnSerie beoordeelt het eerste seizoen van Dirty John met een 9, zo is hier te lezen.
Vorige aflevering
This Young Woman Fought Like Hell
This Young Woman Fought Like Hell
01x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. Hieronder nog een mooie lijst met daarin de beste series over hulpdiensten.
Gisteren, 16:00
2
Het derde en laatste seizoen van de Duitse mysterieuze dramaserie Dark gaat eind juni in première op Netflix.
Gisteren, 10:00
1
Het negende seizoen van de Britse detectiveserie Vera verschijnt in juni op NPO1 en bij NPO start. Alle tien seizoenen zijn al te zien bij NPO Plus.
Gisteren, 09:00
In september 2019 ging de speelfilm van de populaire historische dramaserie in première. De filmliefhebbers konden toen al zien hoe het afliep met de familie Crawley en de andere inwoners van Downton Abbey.
dinsdag, 14:00
Netflix gaat het abonnementsbestand opschonen. Inactieve accounts worden namelijk verwijderd, zo heeft Netflix bekendgemaakt.
dinsdag, 13:00
Alle seizoenen van de Amerikaanse medische detectiveserie Body of Proof van de zender ABC verschijnen volgende maand bij Videoland.
dinsdag, 12:00