Dirty John

7.3 / 10
45 min
Anthologie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Christian Slater en Amanda Peet in tweede seizoen Dirty John

Dirty John is een Amerikaanse anthologieserie van de zender USA Network. Het eerste seizoen is hier te zien bij Netflix.

Dirty John is gebaseerd op een reeks artikelen (gevolgd door een podcast) van LA Times-journalist Christopher Goffard. Christian Slater (Mr. Robot) en Amanda Peet (The Romanoffs) spelen de hoofdrollen in het tweede seizoen van Dirty John. Het nieuwe seizoen volgt Betty Broderick (Amanda Peet), een charismatische en immer liefdevolle moeder die getrouwd is met Dan (Christian Slater). Het vermoeden dat haar man vreemdgaat met zijn assistente leidt echter tot een slopende echtscheiding en later zelfs tot een dubbele moord.


Amanda Peet

USA Network, die de misdaadserie heeft overgenomen van Bravo, heeft nog niet gemeld wanneer het tweede seizoen van Dirty John zal verschijnen. In januari 2019 werd het eerste seizoen van acht afleveringen afgesloten. Recensent Wichita van Rijkom van MijnSerie beoordeelt het eerste seizoen van Dirty John met een 9, zo is hier te lezen.
Vorige aflevering
This Young Woman Fought Like Hell
01x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

In 2014 kwam er een eind aan de animatieserie Star Wars: The Clone Wars bij Cartoon Network. Disney heeft de serie nieuw leven ingeblazen.
Vandaag, 15:20
Streamingdienst HBO Max werkt aan een satirische animatieserie over de Britse koninklijke familie. De titel is The Prince.
Vandaag, 13:00
Altered Carbon is een Amerikaanse sciencefictionserie van Netflix. De serie ging in première in februari 2018.
Vandaag, 12:00
1
Marianne is een Franse horrorserie van Netflix. De serie ging in première in september 2019 en het eerste seizoen bestaat uit acht afleveringen.
Vandaag, 10:00
Vele MijnSerie leden maken er al gebruik van, series toevoegen, wijzigen en /of aanpassen in en aan de database van MijnSerie.
Gisteren, 15:00
Actrice Reese Witherspoon heeft een trailer van de nieuwe Hulu-serie Little Fires Everywhere gedeeld.
Gisteren, 11:00