Dirty John

7.3 / 10
45 min
Anthologie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

USA Network neemt misdaadserie Dirty John over van Bravo

Dirty John is een Amerikaanse misdaadserie van de zender Bravo. In januari 2019 werd het eerste seizoen van acht afleveringen afgesloten.

Dirty John is gebaseerd op een reeks artikelen van LA Times-journalist Christopher Goffard. De anthologie draait om de relatie tussen de gladde charmeur John Meehan (Eric Bana) en zijn nieuwe liefde Debra Newell (Connie Britton), de vrouw die hij meetrekt in zijn web van leugens.

Het tweede seizoen van Dirty John zal niet te zien zijn bij Bravo, maar wordt uitgezonden door USA Network. Dat heeft Variety gemeld. Details over het nieuwe seizoen zijn nog niet vrijgegeven, maar het zal zich concentreren rond een nieuwe zaak.

Recensent Wichita van Rijkom van MijnSerie beoordeelt het eerste seizoen van Dirty John met een 9, zo is hier te lezen.

Vorige aflevering
This Young Woman Fought Like Hell
01x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Op zondag 22 september is het precies 25 jaar geleden dat de allereerste aflevering van de sitcom Friends werd uitgezonden door NBC.
Vandaag, 13:00
The Big Bang Theory-acteurs Jim Parsons en Mayim Bialik werken weer samen. Ze zijn beiden betrokken bij de productie van de nieuwe serie Carla, een bewerking van BBC-serie Miranda.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Anne with an E is een Canadese familieserie van de zender CBC die ook te zien is op Netflix. De serie ging in première in maart 2017.
Vandaag, 10:00
The 100 is een Amerikaanse sciencefictionserie van The CW. De serie ging van start in 2014 en inmiddels zijn er zes seizoenen verschenen, die hier te bekijken zijn bij Netflix.
Vandaag, 09:00