Dirty John

7.3 / 10
45 min
Anthologie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

USA Network neemt misdaadserie Dirty John over van Bravo

Dirty John is een Amerikaanse misdaadserie van de zender Bravo. In januari 2019 werd het eerste seizoen van acht afleveringen afgesloten.

Dirty John is gebaseerd op een reeks artikelen van LA Times-journalist Christopher Goffard. De anthologie draait om de relatie tussen de gladde charmeur John Meehan (Eric Bana) en zijn nieuwe liefde Debra Newell (Connie Britton), de vrouw die hij meetrekt in zijn web van leugens.

Het tweede seizoen van Dirty John zal niet te zien zijn bij Bravo, maar wordt uitgezonden door USA Network. Dat heeft Variety gemeld. Details over het nieuwe seizoen zijn nog niet vrijgegeven, maar het zal zich concentreren rond een nieuwe zaak.

Recensent Wichita van Rijkom van MijnSerie beoordeelt het eerste seizoen van Dirty John met een 9, zo is hier te lezen.

Vorige aflevering
This Young Woman Fought Like Hell
01x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De Amerikaanse zender AMC heeft een zesde seizoen besteld van Better Call Saul. Daarna valt het doek voor de prequel van Breaking Bad.
Vandaag, 16:00
1
Streamingdienst Netflix gaat dit jaar meer geld in eigen content steken dan vorig jaar. Het bedrijf zal in 2020 ongeveer 17 miljard dollar (zo’n 15,7 miljard euro) uitgeven aan eigen producties, ruim 2 miljard dollar meer dan in 2019.
Vandaag, 15:00
Het pratende depressieve paard BoJack Horseman krijgt binnenkort nog wat laatste afleveringen bij Netflix. Daarmee komt de serie ten einde.
Vandaag, 14:00
De Nederlandse Publieke Omroep staat open voor samenwerking met (inter)nationale mediapartijen op het gebied van groots opgezet nieuw Nederlands kwaliteitsdrama.
Vandaag, 13:00
Jack Reacher is bekend als titel van een bekende speelfilm die in 2012 verscheen met Tom Cruise in de hoofdrol.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03