Diners, Drive-ins and Dives

-
25 min
Kookprogramma
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Seizoen 27, Aflevering 10

From Pied to Fried

Bourrée Cajun Smokehouse (New Orleans, La.) • bu̅ya Izakaya | Ramen (St. Petersburg, Fla.) • Eastside Fish Fry & Grill (East Lansing, Mich.) Guy Fieri digs into some righteous savory pie treats and deep-fried eats. In the Big Easy, an off-the-beaten-path joint smokin' spicy favorites like hot sausage meat pie and spicy shrimp boudin. In St. Petersburg, a Japanese-inspired gastropub servin' duck confit ramen charred shishito peppers. And in Michigan, a funky joint fryin' up frog legs and chicken gizzards.
Gastrollen:
Bryan Wojtowicz(Self (as "Brunch"))
Auteur:
Nog onbekend
Regisseur:
Nog onbekend
Uitgezonden op:
13 Oktober 2017, 21:00
Reacties (0)
Er zijn nog geen reacties geplaatst
Diners, Drive-ins and Dives