Dime Quién Soy

7.3 / 10
50 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

Dime Quién Soy (Mistress of War) eind deze maand te zien bij NPO Plus

Dime Quién Soy (Mistress of War) zal eind deze maand verschijnen bij NPO Plus. In juni wordt de serie uitgezonden door NPO 2 en zal daarna verschijnen bij NPO Start.

Dime Quién Soy (Mistress of War) ging vorig jaar december in première bij Movistar+ en zal vanaf deze maand ook te zien zijn bij NPO. Alle negen afleveringen verschijnen 30 april op NPO Plus. Voor de gene zonder NPO Plus abonnement hebben moeten nog even wachten. In juni wordt namelijk de serie ook uitgezonden bij NPO 2 en zullen de afleveringen ook te zien zijn via NPO Start. De exacte datum hiervoor is alleen nog niet bekend.

Dime Quién Soy (Mistress of War) is gebaseerd op het gelijknamige boek van Julia Navarro. Het verhaal speelt zich in meerdere decennia van de 20e eeuw af. De dertig jarige journalist Javier stuit op de biografie van zijn moeder Amelia Garayoa, die hij nooit heeft gekend. Amelia is een Spaanse socialite die plotseling in de wereld van internationale spionage terechtkomt. Ze liet haar man en zoon achter toen ze door de Spaanse burgeroorlog in 1936 Spanje ontvluchtte.

Vorige aflevering
Friedrich
Friedrich
01x09
Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Goed nieuws en slecht nieuws wisselde elkaar af als CBS vernieuwingen aankondigt, series cancelt en bestelt.
Vandaag, 12:00
2
Netflix heeft een Bridgerton spin-off besteld, deze zal gaan over de opkomst en liefdesleven van de jonge koningin Charlotte.
Vandaag, 11:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Le Bureau des Légendes. We geven twee code’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
Het schema dat NBC dit jaar presenteert ziet er anders uit dan normaal. Geen komedies en This Is Us in de herfst en de Law & Order-franchise krijgt ook een avond net als de Chicago-franchise.
Gisteren, 13:00
Goed nieuws en slecht nieuws wisselde elkaar af als ABC vernieuwingen aankondigt en niet veel later ook series cancelt en wat er in de plaatst komt van de gecancelde series.
Gisteren, 12:00
De cast van Chicago Med wordt iets kleiner. Twee actrices die een hoofdrol vervullen zullen na zes seizoenen de Amerikaanse medische dramaserie verlaten.
Gisteren, 09:00