Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

Dime Quién Soy (Mistress of War) eind deze maand te zien bij NPO Plus

Dime Quién Soy (Mistress of War) zal eind deze maand verschijnen bij NPO Plus. In juni wordt de serie uitgezonden door NPO 2 en zal daarna verschijnen bij NPO Start.

Dime Quién Soy (Mistress of War) ging vorig jaar december in première bij Movistar+ en zal vanaf deze maand ook te zien zijn bij NPO. Alle negen afleveringen verschijnen 30 april op NPO Plus. Voor de gene zonder NPO Plus abonnement hebben moeten nog even wachten. In juni wordt namelijk de serie ook uitgezonden bij NPO 2 en zullen de afleveringen ook te zien zijn via NPO Start. De exacte datum hiervoor is alleen nog niet bekend.

Dime Quién Soy (Mistress of War) is gebaseerd op het gelijknamige boek van Julia Navarro. Het verhaal speelt zich in meerdere decennia van de 20e eeuw af. De dertig jarige journalist Javier stuit op de biografie van zijn moeder Amelia Garayoa, die hij nooit heeft gekend. Amelia is een Spaanse socialite die plotseling in de wereld van internationale spionage terechtkomt. Ze liet haar man en zoon achter toen ze door de Spaanse burgeroorlog in 1936 Spanje ontvluchtte.

Video on youtube
Vorige aflevering
Friedrich
Friedrich
01x09
Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Dime Quién Soy