Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Dramaserie Dicte vanaf 17 juni op NPO 2

Dicte is een Deense dramaserie van de zender TV2. Vanaf 17 juni is het derde en laatste seizoen van de serie te zien op NPO 2, in het kader van de detectivemaand.

Dicte (Iben Hjejle) is een misdaadjournaliste die na haar scheiding met haar tienerdochter van Kopenhagen terugkeert naar haar Deense geboortestad Aarhus. Daar probeert Dicte om te gaan met liefde, vriendschappen en spoken uit het verleden. Samen met haar hartsvriendinnen en rechercheur Wagner raakt ze ongewild betrokken bij intense criminele zaken.

In het derde seizoen heeft ze haar baan als journalist opgezegd om een eigen boek te kunnen schrijven. Ze stapt in het huwelijksbootje met Bo (Dar Salim). Hun geluk blijkt echter van korte duur, want niet veel later wordt haar man tijdens een fotoreportage in Libanon in gijzeling genomen en probeert ze hem uit alle macht weer levend thuis te brengen. Ze krijgt daarbij hulp van onder anderen inspecteur John Wagner (Lars Brygmann).

Video on youtube


Het derde seizoen bestaat weer uit tien afleveringen. In Denemarken is dit seizoen eind 2016 uitgezonden en het lijkt er niet op dat er een vervolg komt.
Vorige aflevering
Every man is an island (part 2)
Every man is an island (part 2)
03x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Dicte