Diablero

6.8 / 10
45 min
Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
4
Sanne_ geeft "Diablero - Eerste aflevering" een 4.
Geschreven door Sanne_ op 12 januari 2019.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Diablero - Eerste aflevering

Eigenlijk had ik de eerste aflevering van deze serie na twee minuten al uit willen zetten, maar vooruit... Voor MijnSerie.nl moest ik deze recensie schrijven en dus heb ik toch maar de 40 minuten durende aflevering afgekeken. Maar mijn god zeg, wat is dit slecht. Oke, het is totaal niet mijn genre, maar dat zou niet zoveel uit hoeven te maken. Geen dikke onvoldoende, maar zeker geen voldoende voor Diablero.

Deze Netflix Original serie staat er sinds kort op en ik moet zeggen dat de afbeelding er wel enigszins aantrekkelijk uit zag. Ik begon dan ook met frisse moed. Deze Spaanstalige serie speelt zich af in Mexico Stad en begint in eerste instantie vrij spannend. We zien een alleenstaande moeder haar dochter naar bed brengen in een flatje in de buitenwijk van Mexico Stad. Als ze een verdacht geluid hoort vanuit de gang stelt ze haar dochter gerust en neemt een kijkje. Ineens verschijnt er een schim, een soort man, maar dit blijkt een demon... Die gaat in gevecht met de vrouw en deze eerste scene gaf mij al de sterke drang om op het STOP knopje te drukken op mijn afstandsbediening.

De vrouw wordt uit het raam geduwd en overleeft de val (?!) van een aardige hoogte. Eenmaal in het ziekenhuis kan ze in haar laatste adem vertellen aan een priester (Christopher Von Uckermann, 2091) dat haar dochter is ontvoerd door een demon. Laat deze priester nou net haar ex-minnaar zijn en het ontvoerde meisje ook zijn dochter, waar hij niet van op te hoogte was. Hoe voorspelbaar. Laat het nou net zo zijn dat de verpleegster van de dame een broer heeft die op demonen jaagt en de beste man wel kan helpen.

Vervolgens zien we een onmogelijke verhaallijn ontstaan van de priester die op gaat naar deze demon verjager. Dit is Elvis Infante (Horacio Garcia Rojas, Narcos Mexico). Als klap op de vuurpijl zien we Elvis een willekeurige man die geschminkt als een soort walker (zoals in The Walking Dead) over straat loopt volgen en een exorcist uitvoeren in een auto. Waarbij tentakels uit het raam vliegen en de auto vanuit stilstand in een parkeergarage koprollend over het asfalt gaat. Waarbij aan het einde er een soort zwarte rook uit de man vliegt en in een glazen flesje gaat.

I'm done. Ik kijk geen aflevering meer van Diablero.
Volg Diablero
Vorige aflevering
The Black Key
The Black Key
02x06
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Nieuwste recensies

The Flash (2014) - Seizoen 6 (DVD)

7

Swanenburg - Eerste aflevering

7.5

London Kills - Seizoen 1 (Code MyLum)

7

Turner & Hooch - Eerste aflevering

6

Virgin River - Seizoen 3

6.5

American Horror Stories - Eerste twee afleveringen

7