Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Dexter populairste serie onder ‘seriefanaten’

De serie Dexter, over de gelijknamige ‘goede’ seriemoordenaar, is de meeste populaire serie onder Nederlandse seriefanaten. Dit blijkt uit onderzoek van de website MijnSerie.nl onder meer dan 4000 leden.

De Amerikaanse serie volgt het leven van de forensisch onderzoeker Dexter Morgan (gespeeld door Michael C. Hall), werkzaam bij de politie in Miami op de afdeling moordzaken. Dexter is daarnaast een seriemoordenaar en hij heeft van zijn adoptievader Harry geleerd om enkel degenen te vermoorden die het ‘verdienen’. In Nederland wordt Dexter uitgezonden door de VPRO en lopen we inmiddels twee seizoenen achter. In Amerika is vorige week de laatste aflevering van seizoen zes uitgezonden op betaalzender Showtime.

In de ranglijst wordt Dexter op gevolgd door de fantasyserie Game of Thrones met Sean Bean in de hoofdrol. Op de derde en vierde plek staan twee series waarvan geen nieuw seizoen meer verschijnt: Prison Break en Lost. De top vijf wordt afgesloten met de serie The Vampire Diaries en is daarmee populairder dan de andere ‘vampierserie’ True Blood.

Kijk voor de complete lijst op http://www.mijnserie.nl/toplijst/
Vorige aflevering
Remember the Monsters?
Remember the Monsters?
08x12
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Dexter