Dexter

8.4 / 10
50 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
9
0
Bekijk stemmen

Michael C. Hall voelt voor negende seizoen Dexter

De misdaadserie Dexter keert na vijf jaar mogelijk weer terug op de buis. Hoofdrolspeler Michael C. Hall laat weten oren te hebben naar een vervolg op het achtste seizoen.

“Maar dan moet het wel echt een killer idee zijn”, aldus Hall. Dexter is gebaseerd op het boek: Darkly Dreaming Dexter van Jeff Lindsay.

Vijf jaar geleden kwam de serie na acht seizoenen en 23 afleveringen ten einde. Volgens veel fans was het een teleurstellende afloop, mede omdat Hall niet om het leven kwam en er dus tal van mogelijkheden waren voor een vervolg.

Nu laat Hall doorschemeren interesse te hebben in een negende seizoen. Ook hij is het eens met zijn leger aan fans: de afloop biedt nog genoeg kansen om op door te gaan. “Als ze met een goed idee voor een nieuwe verhaallijn komen, dan zou ik dolgraag terugkeren met Dexter.”

Embed from Getty Images
Michael C. Hall

De serie draait om een forensisch onderzoeker die in zijn vrije tijd als seriemoordenaar op keiharde criminelen jaagt. Vanaf het moment dat het eerste seizoen op televisie te zien was, was het een groot succes. Zowel in Amerika als in Nederland sloeg de serie aan.

Het nieuwe seizoen, mocht dat er inderdaad komen, zal waarschijnlijk zonder het populaire karakter Debra Morgan (Jennifer Carpenter) zijn, zij kwam om het leven in de laatste aflevering.
Vorige aflevering
Remember the Monsters?
Remember the Monsters?
08x12
Leuk?
9
0
Bekijk stemmen

Reacties (7)

avatar_gumstarr
15 apr 2018 10:30 - 16 apr 2018 09:49
Ja, want die laatste seizoenen waren zo'n succes. Mochten ze deze inderdaad weer reanimeren, dan is het een Prison Breakje, 24, McGuyver waiting to happen. Denk ik.
Reageer
avatar_Linda60
15 apr 2018 13:34 -
Alsof mensen niet opstaan uit de dood in een vervolg dat het verhaal toch anders blijkt te zijn. Maar anyway ik hoop op een vervolg want het was een topsetie
Reageer
avatar_antimidant
15 apr 2018 16:47 -
Top
Reageer
avatar_JanWillemK
15 apr 2018 21:29 - 15 apr 2018 21:29
Misschien Debra Morgan (Jennifer Carpenter) dezelfde rol geven als zijn vader Harry (James Remar) de afgelopen seizoenen had? Een nieuw seizoen is voor mij in ieder geval meer dan welkom!
Reageer
avatar_Solis
15 apr 2018 22:17 -
Hoewel ik Dexter echt een geweldige serie vond (op de laatste paar seizoenen na) hoeft dit wat mij betreft niet. 24 kwam ook terug. Niet goed bevallen. Prison Break kwam ook terug. Ook teleurstellend. Vrees dat (mocht Dexter terugkomen) de geschiedenis zich gaat herhalen...
Reageer
avatar_razorlord
16 apr 2018 04:04 -
Ik heb liever een vervolg op breaking bad
Reageer
avatar_anonymous
16 apr 2018 11:03 -
Als het alleen bij dat negende seizoen zou blijven juich ik het wel toe. Serie verdient een beter einde dan wat het nu heeft.
Reageer

Laatste nieuws

Er zullen meer mysteries en misdaden zijn die moeten worden opgelost in het televisieseizoen 2021-22. ABC heeft Big Sky vernieuwd met een tweede seizoen.
Vandaag, 16:00
The Baker Street Irregulars zullen geen bovennatuurlijke misdaden meer oplossen voor Netflix.
Vandaag, 15:00
2
'Laat de zwendel beginnen'. IMDb.TV heeft de premièredatum aangekondigd voor de nieuwe serie Leverage: Redemption.
Vandaag, 14:00
FX heeft de Amerikaanse misdaadserie Mayans MC (2018) vernieuwd met een vierde seizoen. De laatste aflevering van het derde seizoen wordt deze maand uitgezonden.
Vandaag, 13:00
Naast oude bekenden zullen er ook nieuwe personage verschijnen in CSI: Vegas, de vervolgserie van CSI. CSI: Vegas werd vorige maand aangekondigd voor CBS.
Vandaag, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56