Dexter

8.4 / 10
50 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Dexter opnieuw dagelijks op de buis

De VPRO gaat ook het vijfde seizoen van de Amerikaanse serie Dexter dagelijks uitzenden. De nieuwe serie afleveringen is vanaf zaterdag 14 mei elke dag om 22.50 uur te zien op Nederland 3. Dat heeft de VPRO maandag laten weten. Dexter gaat over een forensisch expert bij de politie in Miami die in zijn vrije tijd criminele figuren vermoordt.

Het vijfde seizoen van Dexter start met een dubbele aflevering en zal alleen op zaterdag 21 mei niet te zien zijn. De serie wordt in HD uitgezonden en elke aflevering is zeven dagen lang terug te zien op Uitzending Gemist.

Bron: Mediacourant.nl
Vorige aflevering
Remember the Monsters?
08x12
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_Tijnos
02 mei 2011 12:30 -
Duurt lang met nieuw seizoen!
Reageer
John Doe
Paul Bakker (gast)
03 mei 2011 18:13 -
Gaaf. Ik heb de serie al een tijd liggen (gedownload) maar vindt het heerlijk om de serie iedere avond op TV te zien
Reageer
avatar_panadero
03 mei 2011 18:15 -
Ik ga zeker kijken.
Reageer

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Vandaag, 16:00
Big Little Lies actrice Nicole Kidman werkt aan een nieuwe serie voor Amazon. De serie is gebaseerd op het aankomende boek van Janelle Brown, Pretty Things.
Vandaag, 15:00
Het derde seizoen van Fauda verschijnt in april op Netflix, de eerste beelden van het nieuwste seizoen zijn nu te bekijken.
Vandaag, 14:00
De eerste veertien seizoenen van Criminal Minds verschijnen in April bij Amazon. De serie is ook te zien bij Ziggo en tot 6 april bij Videoland.
Vandaag, 13:00
De Canadese komedieserie Kim's Convenience van CBC is verlengd met een vijfde en zesde seizoen.
Vandaag, 12:00
Snowpiercer ging oorspronkelijk 31 mei in première, maar TNT heeft nu aangekondigd dat de serie al eerder in première gaat.
Vandaag, 11:00
1